≡ Menu

Модни тенденции при моделите рокли

В случай, че ви предстои официално събитие и искате да изглеждате абсолютно зашеметяващо, то тогава днес ще ви разкрием кои са актуалните за сезона рокли.
Разбира се, за всяка представителка на нежния пол е задължително да притежава рокля, която да е предназначена за специални поводи. Но дали изборът на такъв тоалет е лесна задача, или ще ви се наложи да отделите доста време, докато я намерите? Не се притеснявайте, тъй като благодарение на нашите съвети, ще разберете кои са актуалните рокли за сезона и с какви аксесоари можете да ги комбинирате.

Всички знаем, че всяка дреха може напълно да промени визията си, когато е съчетана с различни аксесоари. Точно това ви предлагаме да направите – да притежавате няколко модела рокли, които да можете едновременно да носите на официални събития, какво и в ежедневието. По този начин несъмнено ще спестите доста средства, а и няма да ви се налага да стоите пред гардероба, питайки се какво да облечете.

Задължителна част от гардероба ви – рокля в цвят горчица. Предполагаме, че се досещате, че цветът горчица беше изключително актуален през миналия сезон. Е, през 2014-2015 той отново ще бъде модерен, така че не го пренебрегвайте. Истината е, че роклите в цвят горчица могат едновременно да бъдат подходящи за ежедневието, както и за по-специални събития. Ако искате визията ви да бъде ежедневна, тогава заложете на голяма чанта в светло кафяв цвят. А ако искате роклята ви да придобие по-изискана визия, можете да я съчетаете с черни обувки или ботуши.

Лилавият цвят и най-вече наситено лилавото също може да бъде комбинирано с различни аксесоари. Това означава, че бихте могли да заложите на рокли в лилаво, които да комбинирате с черен клъч и обувки с тънки токчета за елегантна визия. Но също така можете да комбинирате лилавите рокли с бял или млечно сив цвят за по-ежедневна визия.

Друг актуален цвят при роклите през 2014-2025 ще бъде кобалтово синьото. Цветът е наистина разкошен и придава царствена визия на дамите. Съчетайте го с бели аксесоари за ежедневието или пък със светло кафяви за официално събитие.

Разнообразието при дамските рокли несъмнено е много голямо. Това ви дава възможност да изберете модел, който ще ви стои чудесно и ще се чувствате комфортно с него. Все пак ви съветваме да се насочите към моделите рокли, които са с изчистена и права визия. А ако държите полата на роклята да бъде разкроена, то тогава изберете модел с широк колан в различен цвят от този на роклята.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!