≡ Menu

Модни тенденции в дамското бельо

И този сезон предлаганите модели дамско бельо се отличават с практичност, комфорт, сексуалност и очарование на предлаганите детайли, разработени от дизайнерите.

Новите тенденции ни връщат в 50-те години. Съвременното бельо, вдъхновено от ретромодата е невороятно комфортно, грациозно и функционално, благодарение на материалите, които се използват за корекция на фигурата. Параметрите на този стил включват бикини, шорти, корсети, бодита, колани с жартиери. За тяхната декорация са използвани ленти, панделки, къдри, камъни, пайети, метални елементи.

Запазва своето място и бельотo със сутиен, позволяващ на жените с неголеми гърди да носят дълбокоизрязано деколте. Модният сутиен често има по чашките малки къдри, които могат да се виждат под дрехите.

Относно цветовата гама – хит си остава черният цвят на бельото. Едновременно с него дизайнерите предлагат и модели в ярки цветове – бели, електрикови, черни, оранжеви.

Популярни са също и нежните пастелени тонове: бежово, телесен, шампанско.

Палитрата на ярките цветове е широка – зелено, синьо, класическо червено, розово, бордо. Популярни са и контрастните съчетания като небесносиньо и червено.

За апликации се използват нежни растителни мотиви, малки геометрични фигури, звезди, сърчица. Не е задължително цветовото единство на сутиена и бикините – могат да са контрасни.

Пледлаганите модни изделия са изработени от памук или коприна, примесени понякога с немного микрофибър. Използват се и различни видове дантели.

В своите колекции дизайнерите са включили и бельо с елементи от кожа или кадифе, но трябва да се има предвид, че то не е за ежедневна употреба, а само за специални случаи.

На страниците на модните списания и сайтове се говори повече за дрехи, обувки, аксесоари и по-малко за бельо. Но за всяка дама е особено важно то, макар и да не се вижда да е хубаво и по последните модни тенденции.

Стилното и удобно бельо се явява важен детайл от гардероба на всяка жена. То ще и позволи да повиши своето самочувствие и да се почувства по-женствена.

Съвременните модели красиво класическо екстравагантно или еротично бельо ще помогнат на всяка жена да се чувства красива и желана, подчертавайки достойнствата на фигурата й.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Следваща »

« Предишна

error: Content is protected !!