≡ Menu

Модна къща и тяхната лимитирана колекция

Модната ни къща отново изненадва дамите с лимитирана колекция от елегантни и модерни тоалети. За всички желаещи да се снабдят с тях ще бъде полезно да знаят, че уникалните дрехи могат да бъдат открити единствено в онлайн магазина. Модерните предложения на бранда ще задоволят вкусовете на всички дами, които събират мъжките погледи със своята нестандартност. Стилен гащеризон привлича веднага вниманието върху себе си. Той е изработен с мисъл за жените, които не могат да се похвалят с перфектно тяло. Моделът прикрива отлично дребни несъвършенства, като същевременно подчертава по неповторим начин всяка женска извивка. Дрехата може да бъде определена като изключително практично. Това се дължи на черния и цвят. Както е известно, този цвят е класически и може да бъде носен от всички дами.

Гащеризонът е изработен от материя, която съдържа коприна и памук. Това придава мекота на плата при допир и луксозен външен вид. Моделът на дрехата е с разкроени крачоли и висока талия. По този начин се постига едно добро оптическо издължаване на женския силует. Акцентът в гащеризона е деколтето. То е оформено по начин, по който се подчертава красотата на женските форми и тяло. За да създадете завършен външен вид може да съчетаете този гащеризон с обувки на платформа или на висок ток. Модна къща показва ново попълнение в лимитираната си колекция – рокля с изключително екстравагантен вид. Моделът на дрехата е смесица между романтика и бизнес стил. Роклята е съставена от две основни части. Горнището и представлява топ в изчистен, искрящо бял цвят. Липсват каквито и да е орнаменти и декорации. В областта на деколтето се прокрадва черен кант. Материята на горнището се спуска елегантно по женското тяло. Силуетът придобива изкусителни очертания. Долната част на тази рокля е представена от черна и права пола. Дължината и достига до коленете.

Малко блестящо коланче освежава строгия вид на полата. Фин воал с плисета, пришит към задната долна част на тоалета поставя роклята на почетно място в колекцията ни. Интерес представлява и роклята Версаче. Цветовете в тази дреха са топли и ярки. Роклята е женствена, а подходящата и дължина я прави незаменим тоалет за всеки изискан случай. Акцентът в нея е поставен върху деколтето и елегантната цепка в предната част. Заслужено място в лимитираната колекция се отрежда и на роклите Мисони и Ескада. Материята, от която са изработени е с доказано високо качество. Платовете са леки, ефирни и се спускат по женското тяло. Моделите са с подчертана талия и разкроен вид. Рокля Ескада се предлага в синьо – зелена гама. Рокля Мисони е в по – топли цветове. Малката черна рокля също не е пренебрегната. Моделът Фенси представя вечната класика с полупрозрачна материя в областта на талията и уникално деколте. Модна къща засипва своите почитателки с неустоими и оригинални предложения!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!