≡ Menu

Метални врати за домове, офиси, магазини

Все по-търсени и предпочитани станаха изделията от метал. Дали заради голямата сигурност и безупречна здравина, която гарантират или заради дългогодишната възможност за експлоатация, не е тайна, че всяко домакинство днес предпочита за входа си метална врата.

Метални врати се поставят и на входовете на жилищни блокове, магазини, офиси, складови помещения и други в и около сгради, където нуждата от голяма сигурност е по-голяма. Наред с множеството предназначения се появява и изобилие от предлагани метални врати на пазара. Така днес могат да бъдат открити по-фини и деликатни, които да служат като добро представяне на дома или по груби и здрави, монтирани за оградни врати.

метални врати

метални врати

И, за да се уверите сами в положителните качества на метални врати за дома, офиса или магазина си е добре да проучите къде и какво се предлага.

Наред с всичко останало като здравина, защита и дълъг живот, с метална врата може да имате един страхотен завършек на визията на дома си. Днешните входни врати изработени от метал са проектирани по най-осъвременен дизайн. Тяхната външност не само ще ви очарова, но и ще пробуди неистово желание да я притежавате.

Металните врати при фирмите производители се срещат в изобилие от цветова гама, различни сплави и покрития на най-външната повърхност, а така също и в голям арсенал от модели и размери, подходящи за всяка каса.

врати цени

входни врати цени

Ако все още се колебаете към, какъв избор за входна врата от метал да се ориентирате ще споменем, че много от предложенията се базират на допълнителни екстри като няколко ключалки, шпионки, звънец и сензори за осветление в тъмните часове. Колкото повече екстри притежава дадена метална врата, толкова по-висока става цената й. Стойността на металните врати се определя и от различните типове материал на изработката. Има тънки, почти ламаринени покрития при металните врати, но могат да се намерят и много дебели и устойчиви на всякакви влияния входни врати.

входни метални врати

входни метални врати

За привържениците на стилните и изискани неща, метални врати имитиращи дървена изработка са страхотен вариант. За тези, които държат на добрата бронезащита, то металните врати от ковано желязо са най-удачният избор.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!