≡ Menu

Мебели за офиса

Мебелите в офиса – това е неотменим атрибут, формиращ първото впечатление за компанията и нейното положение в бизнеса. Основните предимства на съвременните офис мебели са съвременен стил, оригинален дизайн и ергономична конструкция.

Офис-мебелите са представени от различни серии с богат асортимент. Столове, компютърни маси, бюра, сейфове, шкафове и стелажи изпълнени от съвременни материали. Разнообразието от модели позволява да се избере подходяща обстановка както за помещенията в офиса, така и за оборудване на домашен кабинет.

офис мебели

офис мебели

Столовете за офиса по своето предназначение се делят на следните категории:
-столове за ръководители, които отговарят на всички съвременни изисквания за качество и комфорт, отличават се със съответния представителен дизайн.
-столове за персонала, които се подбират в зависимост от това колко време сътрудниците прекарват на работното място, а така също и естеството на работата: понякога е необходимо компютърно кресло, а в други случаи подхождат традиционни модели.
– конферентни кресла, те са особен вид офис мебели. Конферентната зала е презентативно помещение, затова трябва да се отличава със съответен дизайн и разбира се с функционалност. Съществуват икономични и бизнес-варианти на този вид кресла.

мебели за офиса

мебели за офиса

Различните серии мебели за офиса са изработени от ламинат, стъкло, метал и представят разнообразни стилове направления:от лаконичния и моден хай-тек до вечната като света класика. При необходимост мебелите могат да бъдат комплектовани и допълнени с офис-прегради в различни конфигурации.
Традиционно офис-мебелите се поделят на корпусна мебел за офиса /маси, шкафове, бюра, рафтове, етажерки/ и мека мебел за офис /дивани, кресла/. Днес може да се намери голямо количество информация за това къде и как да купим мебели за офиса. Специалистите по продажби на офис-мебели съветват като начало да се направи зониране на офиса. Входна зона/рецепция/, работни места за персонала, кабинет за ръководителя, конферентна зала, зона за отдих-всяка от тези зони носи в себе си определена функционална задача, която трябва да бъде решена.
В последно време в света на офис-мебелите се явява тенденция мебелите за кабинета на ръководителя и мебелите за персонала да се създават едновременно и да се съчетават едни с други по размер и стил. Изработени в един стил те идеално подхождат за оформление на големи зали, в които се разполагат и мениджъра и неговите подчинени.

сувременни мебели за офиса

сувременни мебели за офиса

Преградите в офиса изпълняват различни функции вече се произвеждат и такива, които ограничават звуковите вълни.
Качественият избор на съвременни мебели за офиса измежду фирмите на пазара, позволява ефективно да се организира работното място, а следователно и да се повиши производителността на труда на всеки служител. Офис мебелите се произвеждат от различни видове материали, което позволява да се изпълняват поръчки за различни бюджети.
Използвайки универсалните серии офис-мебели може да се оформи както зона да преговори, зона за служители, приемна така и зона за ръководителя. Съвременният вид и обновената цветова гама на елементите позволява да отнесем офис-мебелите към стил модерн. Офис-мебелите за персонала се отличават с функционални работни места за служителите. Модулният принцип на компонентите за работни места позволяват да се оборудват както големи офиси, така и малки кабинети.Благодарение на разнообразната цветова гама може да се оформи интериор в корпоративен стил.

модерни офис мебели

модерни офис мебели

Офис-мебелите трябва да съхраняват личното пространство и в същото време трябва да позволяват колективна работа.Мобилните серии създават удобни и съвременни работни места, отличават се с мобилност, компактност и минимализъм.
Съвременният офис трябва да бъде не само представителен и функционален, но и уютен. За да се реши тази сериозна задача трябва да се подберат удобни и практични офис-мебели, произведени от висококачествени материали по съвременни технологии. Избирайки мебели за офиса не бива да забравяме, че преди всичко те трябва да отразяват нашия стил.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!