≡ Menu

Машини за почистване – автомати за под, прахосмукачки

Професионалното поддържане на хигиена в големите обекти с големи струпвания на хора е постоянен и много трудоемък процес. Днес той е немислим без модерно оборудване с последно поколение техника. Ако ви предстои пускането на нов хотел, болница или друга сграда за обществено ползване, или трябва да смените старата техника, обърнете се към фирмата – хигиенен мениджър. Нейните специалисти ще ви помогнат да подберете необходимите за вашите нужди машини, ще ги съчетаят в стройна система и ще планират дейността им така, че да имате максимално покритие на потребностите с минимум разходи.

Машини за почистване

Машини за почистване

Ако просто събирате информация – посетете сайта ни. Тук спокойно можете да разгледате всички машини, да проучите параметрите им, да сравните възможностите и цените им. Първото, без което не може да се мине, са професионалните прахосмукачки. Те са в началото на всяко почистване. Предлагат се във варианти за сухо и мокро чистене, по-слаби и по-мощни, с един и с два мотора. С тях обирате праха от пода, стените, тавана. Килимите, мокетът, пътеките, дамаските на мебелите могат да бъдат почистени от праха или изпрани с една и съща машина. Хитроумни приставки изсмукват мръсотията от всяко недостъпно уж ъгълче. Прахосмукачките ARES се предлагат във варианти за сухо и сухо и мокро почистване.

Прахосмукачките

Прахосмукачките

ARES ADP са за сухо почистване. Те правят вакуум от 2400 mm H₂O и нагоре, а дебитът им на засмукване е над 205 м³/ч. ARES AWP/I са за сухо и мокро почистване. Вакуумът е от 2400 mm H₂O, а дебитът им на засмукване е 215 м³/ч. Казаните им са иноксови или пластмасови с обем от 18 и 36 л. За по-голям обем работа е прахосмукачката EXEL EXWP220. Тя е с два двигателя. Вакуумът е 2250 mm H₂O, а дебитът на засмукване – 340 м³/ч. Пластмасовият казан е с обем 77 л.

Прахосмукачките ARES

Прахосмукачките ARES

При наистина големите площи незаменими са почистващите подови автомати. Подопочистващ автомат серия Руби 45 се предлага в три варианта. Големите машини са с производителност 1575 м²/h. Максималната им работна ширина е 2×235 mm. Ширината на скуиджито – 790 мм. Резервоарите за мръсна и чиста вода са малко над 40 л. Натискът на четката е 22 кг. Разликите им се определят от това, че едната се захранва от мрежата, а д ругата – от батерии. Малкият подопочистващ автомат на Ruby 45 E има производителност 1240 м²/ч. Работната ширина е 345 мм, а ширината на скуиджито – 410 mm. Резервоарите за чиста и мръсна вода са съответно 12.5 л и 13.5 л.

хигиена

хигиена

Ако все пак ви е трудно да решите, как точно да подберете и съчетаете техниката, с която се запознахте в онлайн магазинът ни, свържете се с екипа на фирмата.

Работата им е да ви помогнат.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!