≡ Menu

Маркови мъжки и дамски часовници

Според статистиките днес, сред най-купувани са мъжките часовници. По данни от социологически проучвания по-голяма част от мъжкото съсловие на човечеството носи на ръката часовник, докато за дамите той все още се смята само за бижу или аксесоар от даден тоалет.

часовници мъжки

часовници мъжки

Погледнато и от позиция на производителите на часовници, днес по-голяма част, от това, което се появява на пазара са предимно мъжки модели часовници. Наред с унисекс модели часовници, дамски и детски, чиито размери в общ аспект се доближават до това, което само силните половинки имат възможност да получат. Многообразието на този, така незаменим спътник на мъжа е така голямо по стил и се определя от визията на притежателя му. Така могат да се разгледат различни форми размери и видове мъжки спортни часовници, класически, елегантни, часовници за официални поводи, скъпи бижута или ултра тънки такива.

мъжки часовник

мъжки часовник

У нас сред най-разпространени марки мъжки часовници се нареждат Casio. Той е не само световно популярна марка, но и предпочитана от известни светски личности, а серия на мъжките модели Casio Edifice бележи върхови позиции по продажби. И в действителност този класически стил, предлага на притежателите си здравина и надеждност, съчетани с комплекс от екстри като фосфор; измервателни уреди; хронограф, датчици.

Маркови часовници

Маркови часовници

Сред разнообразните стилове и марки мъжки часовници най-предпочитани са тези с изработка от неръждаема стомана, стъкла от минерал и сапфир. Дори да не струва няколко хилядарки, мъжкият часовник, преобладаващ сред вкусовите предпочитания е именно в такива материали, а за механизма се избира между няколко вида. Разбира се тук по отношение на марките мъжки часовници може да се говори цяла вечност. Доказани по качества и здравина, утвърдени като лидери на пазара и признати от хора по цял свят.

часовници

часовници

Сред харесваните мъжки часовници се нареждат швейцарските с механизъм модела ETA или Ronda и японските с механизъм Miyota.

Часовника върху ръката на мъжа е показател за социално положение, статус в обществото, финансови възможности и е незаменима част от визията.

Мъжки маркови часовници в XXI век са стила и просперитета на всеки себеуважаващ се мъж, както е изискания автомобил.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!