≡ Menu

Магнетичността на околосветско пътуване с круиз

Били ли сте някога на непознато и чудно място. Вълнували ли сте се от това, което е поддържало тръпката на предците ни в миналото и необузданият дух на мореплавателите търсещи нови земи и хоризонти. Сега е момента да усетите малка част от всичко онова, с което ни е дарил природата и Земята. Сега е момента да се потопите в уникално приключение с круиз.

Направете си план за пътуване. Помислете до къде бихте желали да ви отведе вашият кораб на мечтите. Проучете цени, оферти за круизи и разписания на отплаване. Стегнете малко багаж и започнете приключението на живота си:

Арктичен Много – там има множество диви животни и драматични пейзажи, светещи под ярката луна и даващи възможност на всеки желаещ да ги зърне. Създавате спомени и емоции за Вашата велика арктическа експедиция. Потопете се във времето на викингите до Гренландия и Исландия. Запознайте се със Свалбард, където полярната мечка броди свободно. Посетете Хайк и Зодиак, сред айсберги и ефектна тундра. Огромни колонии от птици на скалите, моржове, китовете и други обитатели ще навяват за вдъхновяващите места на планетата.

Азия Бали, Индонезия – дори и за най-опитния пътешественик, Далечния изток не може да не очарова. Тук все още могат да се зърнат наистина екзотични храмове, пазари, пристанища и всичко от страната на изгряващото Слънце. Азия е континент с безкрайно многообразие и неописуемо очарование.

Австралия и Нова Зеландия – от Големия бариерен риф до най-старите живи цивилизация. Австралия е страна със суперлативи. В нея могат да се видят кенгура, пухкави коали и сценични места, които не могат да се сравнят с никое друго под синьото небе. Трудно някой би могъл да си представи нещо по-красиво от брега Kimberley или скалата Айер под залеза на слънцето. Освен ако това е Нова Зеландия със зашеметяващият пръстен Властелин на пейзажи. Нова Зеландия и Антарктика са “горещите точки” на биоразнообразието.

Канада и Нова Англия – с това място и една екскурзия на круиз може да си подарите спектакъл на есента в Северна Америка, когато артистичността на Природата е по ослепителен от всякога. Представете си, мигащи фарове и печени омари, исторически места и рибарски пристанища, червени ябълки и лилаво грозде готови за прибиране от реколтата – всичко разположено сред славата на есени листа.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!