≡ Menu

Луксозни опаковки и кутии за подаръци

Производител на печатни и типови опаковки в България. Фирмата е ориентирана към луксозните опаковки, кутии за подаръци и бижута, хранително-вкусовия сектор, фармацевтика, козметика и ел. уреди. Ние произвеждаме всички видове опаковки от хартия, картон, велпапе и материали, като по този начин обхваща пълната нужди. Нещо повече, ние сме съсредоточени върху малки и средни серии, до 100 000 броя, със специалност сгъване, за довършителни работи и така нататък.

Като компания ние се опитваме да се специализираме в области като скъпи опаковки и кутии за подаръци, които имаме конкурентни предимства пред другите, ние да можем да останем конкурентоспособни на интегриран европейски пазар. Ето защо, както е ключово предимство на компанията считаме нашата гъвкавост и пазарна познания в областите на луксозните опаковки. От една страна, ние сме фирма за производство, производство на всички видове опаковки за пазара в Югоизточна Европа, от друга страна ние сме много износно ориентирани с продукти като луксозни опаковки и кутии за подаръци където имаме конкурентни предимства, дължащи се на разходите за труд, транспортни разходи или връзки с клиентите. Освен това, ние представляваме фирми от ЕС, Турция и Азия на местния пазар със специфични продукти, които ние не сме конкурентоспособни, но ние все още искал да покрие, като по този начин цялостна оферта за луксозни кутии и опаковки за подаръци с печат и ламинат по поръчка.

Нещо повече, за да стоим далеч от традиционната гледна точка за производство на базата, напоследък ние се опитваме да подходим за поръчки от гледна точка на основата на проекти, където можем да предлагаме не просто продукт, а по-скоро решение, за да можем да се спестят пари на нашите клиенти. По този начин ние предлагаме всички видове опаковъчни материали и размери кутии и опаковки, така че ние се регулира процесите на изискванията на клиентите, а не обратното. В края на краищата, ние сме най-добрият производител на луксозни опаковки за бижута и кутии за фирмени подаръци подаръци на пазара в България.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!