≡ Menu

Летните ботуши – хитът на сезон Пролет/Лято

Ботушите отдавна не са запазена марка на зимата! През този сезон, обаче, те тотално превземат витрините, извоювайки си окончателна и трайна позиция в пролетно-летния стайлинг.

маркови ботуши

Летни ботуши

Ботушите като цяло са едни от най-практичните видове обувки. Те подхождат на всяка визия, както в ежедневието, така и във всички случаи, изискващи да изпъкнете в пълния си блясък. Това е една универсална обувка, която лесно се съчетава с почти всички елементи от вашия гардероб. Отворените ботуши са идеалното допълнение към всеки мини тоалет – с къси поли, рокли или шорти ще изглеждате изключително секси в летните горещини. За по-хладните дни може да се направи перфектна комбинация и с дамски дънки.

Летните ботуши са не само красиви, но и изключително удобни дамски обувки. Те най-често са направени от тънка и мека материя. Дали ще е текстил или кожа е без значение, стига да се чувствате комфортно. Моделите имат множество дупчици, които позволяват на кожата да диша. Някои пък са с изрязани пети или пръсти, или с интересни изрязани елементи по целия ботуш. Разнообразието от модели е огромно.

Цветовете също са изключително разнообразни. Свежите и ярки нюанси, естествено, са абсолютно задължителни за летните дни. Жълто, зелено, синьо, лилаво или оранжево, а защо не и покрити с различни принтове – ако ви трябва нещо, с което да изпъкнете, това е правилният избор!

Класическите цветове също са изключително актуални! Черното е перфектният вариант за дискотека, а през деня можете да заложите на бяло. Цветовете от кафявата гама пък ще стоят страхотно на шоколадовия ви тен!

Дължините в тазгодишните летни ботуши варират от най-късите, едва достигащи до глезена, до тези тип „чизми”, минаващи над коляното. Интересните акценти към моделите също са доста разнообразни. Катарами, панделки, цветя, ресни и какво ли още не. Най-хитови обаче са връзките.

Особено актуални през сезон Пролет/Лято на 2012 са високите модели. Дебел ток или пък платформа – изберете оптималния за вас вариант и ще се чувствате комфортно и уверени в себе си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!