≡ Menu

Лаптоп Acer Aspire E1 – 531

Acer Aspire E1 – 531 – B9602G50Mak 15.6 “Intel B960/2 +4 GB/500GB/Intel HD/HDMI/BT

Описание на един многофункционален лаптоп, Aspire E Series, който ще покрие всички ваши изисквания, за един нормален, изпълнен с приключения престой в интернет пространството.

acer-aspire-e1

acer-aspire-e1

Aspire E Series осигуряват отличен опит с мобилни устройства на достъпна цена. Този лаптоп Acer е с Intel Pentium B960, 2.2GHz, 6GB DDR3 1066MHz, за поддържане на достъпът до вашите данни и има хард диск с размер 500GB 5400rpm.

С този лаптоп мобилните връзки са много лесни, също като с най-бързия и добър лаптоп. Говорете лице в лице с всеки без значение какво е разстоянието, винаги споделяйте със събеседниците си с уеб камера Acer Crystal Eye HD, която е със страхотна картина и вграден микрофон.

Докато сте на път с помощта на безжична Wi-Fi технология, жична Gigabit Ethernet връзка ви е гарантирана и никакви проблеми, когато сте си у дома. Aspire E Series осигурява отличен опит с мобилни устройства на достъпна цена. Ежедневните дейности, като сърфиране в интернет, комуникация и гледане на видео можете да изпълните, без никакви усилия.

acer-aspire-e1-531

acer-aspire-e1-531

Насладете се на по-голямата полза във вашия цифров живот с Acer clear, с него ще можете да имате възможност с която автоматично се разделя вашето видео, музика и снимки между различните си устройства. Можете да изпращате съдържание си HDTV, чрез HDMI кабел, или да ползвате екрана с подсветка Acer CineCristal HD. Лаптопи E1 – 531 – B9604G50Mnks са на много достъпни цени и ще оставят забележително впечатление във вас и вие няма да имате желание за промяна на вашия нов лаптоп и няма да искате да го смените. Осигурява ви много, а вие не се нуждаете от повече, този лаптоп Acer Aspire ви осигурява всичко и става ваша собственост и трудно бихте се разделили с него да не кажем ще е невъзможно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!