≡ Menu

Лаптоп Acer Aspire E1-531-10002G50Mnks

Лаптоп Acer Aspire E1-531-10002G50Mnks има следните много добри характеристики.

Двуядрен процесор Интел Celeron® параметрите на процесора са 1000M (2M кеш, максималната скоростта на процесора е 1.80 GHz),

Екранът на лаптопът е лъскав и много лесно се почиства, което е много добре, също така лъскавите екрани събират много по-малко прах и не се налага да се чистят много често, а това е голямо удобство екранът е с много подходящ размер 15.6″ максималната му резолюция е 1366 x 768.

Паметта е 2 GB ( RAM) оперативна памет, като е възможно да се добави още по ваше желание, като типа на паметна е DDR3.

Мястото с което можете да разполагате е с размер 500 GB – SATA, това е доста дисково пространство.

На ваше разположение са 3 USB порта, където може да се включват различни устройства с връзка тип USB, като например преносима флаш памет, външен хард диск, блутут устройство, което доста ще ви помогне да прехвърляте снимки и клипчета от телефона на компютъра, също така и принтер, мишка за по-лесна работа от вградената в лаптопа ви 100 пъти по-лесно и удобно, фотоапарат и всяко друго устройство, което използва USB връзка.

Функционална и много стабилна операционна система Linux.

Предимства лесно преносим компютър удобен за работа мобилно ползване, домашна употреба.

Базовата му конфигурация, Ви позволява обработване на документи, в работата, в офиса и при бързо сърфиране в интернет, лесно ползване на електронната Ви поща. Спестява, необходимостта от специално място, на което да работите, с него може да го разположите практически навсякъде.

С какво може да се забавлявате, докато ползвате Acer, например гледане на семейни филми, разглеждане на снимки, слушане на музика с много високо качество, а също може да играете онлайн интернет игри.

Има и Подарък

Към Лаптоп Acer E1-531 получавате страхотна мишка Prestigio.

Как може да поръчате, най-удобно е онлайн.

Цената е повече от много добра, доставката е безплатна и има съпорт 24 часа 7 дни в седмицата, където ще получите помощ, където професионалисти ще ви изненадат приятно с отношението към Вас.

Конкретната цена на този лаптоп модел Acer Aspire E1-531-10002G50Mnks е 599лв. в тази цена се включва и ДДС.

Има разбира се и възможност за разсрочено плащане, разделено на равни вноски, дванайсет на брой и всяка е по 58.90 лв. които трябва да се плащат всеки месец.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Следваща »

« Предишна

error: Content is protected !!