≡ Menu

Къщата, сгушена сред хубостта на Троянския балкан

Ако спокойствието и комфорта са двете неща, на които държите да разчитате през почивните дни, то и Вие сте от хората, които ценят свободното си време и търсят най-пълноценният начин за неговото прекарване. Една семейна ваканция може да бъда прекарана по стотици различни начини. Но само ваканцията сред красотата на планината и очарованието на китното българско село може да Ви осигури едно наистина добро прекарване. Защото именно тук обстановката е най-отпускаща и предразполага към добро настроение, вътрешен мир и щастие. Да усещате чистият въздух, да чувате песните на птиците, да се радвате на прерасни природни картини и на уюта на селската къща – това е възможно най-приятният начин за разпускане.

Почивката в село Горно Трапе ще е най-добрата, която сте имали!

Ако наистина обичате природата и предпочитате да прекарвате времето си сред горите, в разходка из планината, то симпатичното село Горно Трапе определено ще Ви допадне. От тук се откриват такива спиращи дъха гледки. А и всички сме чували за неописуемата красота на Троянския балкан. Е, да прекарате ваканцията си в гостоприемното село ще бъде Вашата перфектна възможност да се докоснете до прелестта на балкана. А очарователната Къща „Вила Colour“ в Горно Трапе ще се постарае да Ви осигури и удобствата, от които се нуждаете за една комфортна почивка!

Къщата край Троян, която ще Ви очарова с уюта, спокойствието и гледките си!

Не случайно вилата носи точно това име. Тя се отличава значително от всички къщи в селото, а и не само, благодарение на разнообразието от ярки багри, в които е оцветена фасадата ѝ. Това е първото приветливо нещо, което ще Ви накара да се усмихнете още преди да сте прекрачили прага ѝ. А Къща „Вила Colour“ край Троян ще Ви изненада и с всякакви модерни екстри, които да подсигурят удобния Ви престой. Терасата ще Ви приласкае с обещанието си за свежест и прохлада през лятото. Зимната градина пък ще Ви осигури приятна обстановка и уют през студените дни. А спокойствието на селото ще Ви гарантира отмора и прочистване от всички негативни мисли! Тук децата ще играят на воля, без да Ви притесняват. А няма да се притеснявате и за домашния любимец – той също ще е добре дошъл! По-активните сред Вас пък ще могат да се отдадат на спорт – тенис на корт, футбол, ски. Има и условия за риболов!

Въобще много са приятните и интересни начини, по които ще прекарвате времето тук. Те ще се различават доста от ежедневните Ви задачи и именно заради това ще спомогнат за зареждането Ви с енергия и настроение!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!