≡ Menu

Курс по английски език във Варна

Езиков образователен център предлага курс по английски Варна. Освен това Центърът предлага обучение по други чужди езици, ученически курсове, компютри и фирмени курсове за вашия персонал.

Разгледайте линка към сайта на Школата по чужди езици. В Школата по чужди езици можете да се запишете в съответната група или подгрупа, която отговаря на вашето текущо ниво на владеене и на други чужди езици. Курсовете са с индивидуална и групово форма на интензивно изучаване на чужд език.

Фирмата предлага помощ и на ученици по училищните дисциплини на средното образование, подготовка за така трудните матури и нелесните кандидатстудентски изпити. Освен това можете да се научите как да кандидатствате на работа и по какъв начин да се представите на тежките интервюта за работа.

Освен езикови курсове, Центърът организира компютърни и професионални курсове.
Компютърните курсове обхващат следните компютърни продукти: 3D StudioMax, AutoCad, Photoshop и Corel Draw.
Специалностите за професионално обучение и преквалификация са офис секретар, офис мениджър, оперативен счетоводител, компютърен оператор, валутен касиер, хотелиер, ресторантьор, барман, сервитьор, фризьор, масажист и маникюрист.

Освен тях фирмата е лицензирала и развила своята трудна дейност в областта на легализациите и преводите. Дейностите по превод и легализация се осъществяват от квалифицирани експерти с нужната квалификационна степен, съгласно законодателството на РБ и всички са с одобрение от МВнР. За клиентите с голям обем текстове се предвиждат отстъпки.

Фирмата е упълномощена да извършва следните преводачески дейности:
– Превод на правни, медицински, технически, икономически, художествени и други документи.
– Експресен превод за морската ни столица и за цялата страна, като заявените от клиентите преводи се доставят онлайн или чрез куриерска фирма.

Преводи на текстове:
1 Група – документи тип бланка: общински, свидетелства за съдимост, задгранични паспорти и лични карти, фактури, здравни картони, имунизационни карти;
2 Група – обикновен текст: договори, приложения, дипломи, нотариални, пълномощни, документи за търгове, фирмени документи и др.
3 Група – специализиран текстове: правни, медицински, технически, икономически, и пр.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!