≡ Menu

Купи франчайз, развий успешен бизнес!

Иска ли ви се да развивате собствен бизнес? А иска ли ви се да започнете веднага да печелите от него?

Ако искате да имате собствен, печеливш бизнес, без да влагате много първоначални средства в него, тогава е време да помислите как да купите франчайз.

Франчайзингът е много популярен бизнес модел по света, тъй като е един от най-ниско рисковите начини да се развива стартиращ бизнес.

Едни от най-големите световни компании работят от години по този бизнес модел, защото той им осигурява достатъчно добри печалби, без да се налага да се влагат много средства.

Но да оставим на страна световноизвестните компании и да поговорим за това защо франчайзингът се препоръчва на хора, които тепърва иска да развиват собствен бизнес.

И така, защо ви препоръчваме да купите франчайз?

Да си представим, че имате идея да отворите заведение за бързо хранене. Всичко това е супер като начинание, но за да успеете да се задържите на пазара и да наложите своя бранд ще ви трябват години. Това означава, че ще са ви нужни много усилия и средства, за да успеете да се похвалите с някакъв успех след две – три години.

В днешно време, да се развие един такъв бизнес и той да започне да печели е доста трудна работа, като се има предвид, че живеем във времена на криза и средствата и потреблението на стоки и услуги намаляват.

В тези условия най-доброто решение е да се купи франчайз.

Защо казваме това?

Покупката на франчайз означава казано по-простичък начин да купите правото да продавате своите стоки и услуги под бранд, който вече е утвърден.

С няколко думи, вие искате бизнеса ви да се развие успешно колкото се може по-бързо. Откривате фирма – майка (франчайзодател), която има добре развита структурирана система за продажба и дистрибуция и чийто бранд е вече популярен и сключвате договор с нея.

Купувате франчайз и фирмата – майка ви предоставя правата да се възползвате максимално от нейните ресурси, дистрибуционни канали и бранд.

Вие си произвеждате вашите продукти, продавате си ги в системата на франчайзодателя и с неговия бранд, който вече казахме, че е популярен и се е наложил на пазара.

По този начин вие ще сте спокойни, че бизнесът ви ще се развие успешно и няма да се налага да влагате много средства в него.

Ако този бизнес модел ви е харесал, можете лесно да откриете франчайзодател, ако се консултирате с една от най-популярните консултантски компании – в България, която ще ви помогне да купите франчайз.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!