≡ Menu

Колко струва изработката на сайт

В случай, че се интересувате от изработка на сайт за вашата фирма или хоби, е препоръчително да се свържете с добра фирма за уеб дизайн услуги. Такава може да намерите във всеки по-голям български град, като ви съветваме да използвате Google за повече подробности. Но сега нека си дойдем на основния въпрос, а именно колко струва изработката на прилично изглеждащ и функционален уебсайт.

уеб дизайн

уеб дизайн

Цената, която ще ви бъде поискана от специалистите по уеб дизайн, се смята според желания брой страници и екстрите, които искате да използвате. При положение, че ви трябва сайт с уникален контролен панел, жива връзка с клиента, излъчване на видео и тем подобни, то без никакво съмнение ще трябва да подготвите четирицифрена сума.

Вариантът да минете по-евтино е чрез инсталация на готова система за управление на съдържанието (CMS), която да бъде пригодена за вашите нужди. По този начин от портфейла ви ще излязат не повече от 600-700 лева срещу, които ще имате симпатичен сайт, в който може да добавят текст, снимки и видео.

Ние предлагаме гъвкави решения за динамични сайтове, CMS платформи и всичко, което ви е нужно. Вижте официалното ни представяне в мрежата в интернет и ползвайте дадените контакти за поръчка.

специалистите по уеб дизайн

специалистите по уеб дизайн

Екипът ни ще ви предложи различни видове сайтове и оферти, така че заедно да вземем най-доброто решение за вас. Към услугите ни влизат още: създаване на електронни магазини, оптимизация за търсачки, онлайн реклама и десетки други.Каним ви на среща, за да обсъдим проектите в нашия офис и само след седмица вие може да имате нов и напълно работещ сайт.

Очакваме вашите поръчки

На разположение сме по всяко и приемаме заявки за нови уебсайтове, портали и блогове. Ако вече сте в интернет, ние можем да подсилим интереса към вас чрез ефективна онлайн реклама включваща SEO и други методи за привличане на целеви трафик. Доверете се на изпитаното качество сега!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!