≡ Menu

Кой е подходящият подарък за Свети Валентин

Празникът Свети Валентин е многозначителен за хиляди български мъже. Някои от тях използват 14 Февруари за да поискат прошка за отвратителното си държание, а други просто да правят дива и необуздана любов с партньорките си.

Каквато и да е причината по посрещането на Свети Валентин, трябва да имате идея за подходящ подарък, с който да спечелите чувствате на жената до вас. Но какъв подарък да изберете, за да поднесете една наистина приятна изненада е въпрос на дълги размишления.

Свети Валентин отдавна не е просто католически празник, тъй като бива отбелязван в голяма част от света и е приел комерсиален отенък. Денят на влюбените предлага незабравими емоции за дамите и големи шансове за господата, както писахме и по- горе.

Най-баналните подаръци за Свети Валентин са цветята, сувенирите във форма на сърце, шоколадовите бонбони и секс играчките. Разбира се ако искате да изпъкнете с новаторство трябва да промените комерса и да измислете нещо далеч по-подходящо.

За да блеснете, както се казва е нужно да сте нестандартен. Изберете оригинален подарък, който да не е нито прекалено евтин, нито прекалено скъп. Една романтична почивка в красив български града би била един чудесен избор за вас. Друг вид приятна изненада би било да напишете стихотворение или да изпеете песен с инструментален
акомпанимент.

Когато разсъждавате по темата подаръци за Свети Валентин е добре да подготвите поне три варианта, от които да избирате. Подготовката трябва да започне поне две седмици преди 14 Февруари, така че да имате достатъчно време да решите какво ще купите на любимата си.

Финални думи

Ако пък сте лишени от каквито и да е идеи може да надникнете в уеб сайтовете предлагащи подаръци за Свети Валентин и да поръчате нещо интересно и нестандартно. Донесете радост на нежния пол и накарайте вашата половинка да ви обича още по-силно. Пожелаваме ви много здраве, любов и весело изкарване на празника.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!