≡ Menu

Кои са Миньоните?

Миньоните са малки, жълти, цилиндрични същества, които имат едно или две очи.

Джери, Кевин, Стюарт, Дейв и Карл от „Аз Проклетникът 2” са импулсивни дребосъци с малко самоконтрол, но с широко отворени очи и странна невинност, което ги прави миловидни пред зрителите и по някакъв начин те свързват себе си с тях. Могат да бъдат доста нахални и нагли с хората, животните или други обекти. Имената им са стандартни английски имена.

За разлика от повечето престъпници, Гру доста добре се разбира с тях. Той определено ги харесва и дори показва благодарност за тяхната усърдна работа и подкрепа. Дори познава всеки един от тях по имена.

Как изглеждат?

Миньоните са шумни, глуповати същества с почти еднакви размери и форма на тялото. Но имат уникални характерни белези, които ги отличават едно от друго – височина, брой на очите, закръгленост на тялото, коса, големина на очите, дрехи.

Те носят метални очила, сини гащеризони с емблемата на Гру от предната страна и малки черни ръкавици. Миньоните притежават някои допълнителни физиологически характеристики. Могат да светят в тъмното, да оцеляват без въздух, както можем да наблюдаваме в „Аз проклетникът”, как едно от тях оцелява в космоса без кислород.

Въпреки че има няколко стотици Миньони, съществуват около 48 възможни комбинации за височина и форма (ниски и дебелички, средни, високи и слаби). Коса (къса, дълга, сресана, рошава и плешива). Очи – едно или две. Еднооките миньони по принцип всичките са малки, въпреки че един едноок висок миньон се появява в промоционалните илюстрации. Високите миньони са всички със стърчаща като трева коса.

Миньоните могат също и да са плюшени! Да, точно така и Вие можете да се сдобиете с такъв от онлайн магазин.

Характер

Те са безкрайно лоялни към Гру и Д-р Нефарио и с удоволствие са готови да удовлетворят всеки техен зъл план, но в същото време са приятелски настроени и обичат забавленията. Въпреки че не са особено умни, те могат да си правят оръжия и да боравят с тях. Могат да работят с компютри и дори да шофират.

Миньоните обичат банани и ябълки (или „bapples” както те ги наричат), и само да зърнат някой от тези плодове хаосът е на линия. Също така обичат изкуството и намират за изключително забавно всичко свързано със задните части. Малко са нещата, които не са смешни и забавни за тези дребосъци. Те обичат плюенето, жабешките бутчета, зайчета и да строят. Харесва им да пробват нови неща, обичат също така картофите. Това което не им харесва е да бъдат несигурни в себе си и когато Гру им остави въпроси без отговор. Тяхното чувство за хумор е доста детинско, дори глуповато. Смеят се от почти всичко, сканират си дупетата на копирни машини и когато споменат думи като „botton”.

Миньоните обичат също така игрите, особено когато се забавляват с Агнес, Едит и Марго, както можем да видим в сцената с битката с тоалетна хартия.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!