≡ Menu

Клубът в София и Слънчев бряг, където купонът не спира

От какво имаш нужда за едно незабравимо изживяване – всеки път ново, всеки път различно и всеки път носещо 100% истинска наслада?

Клуб! Вечно свежият, моден, нестандартен и ненаситен клуб в София, отдавна вече се превърна и в една от сензациите на Слънчев бряг. Определено екипа на Клуба знае как да организира партита, за които се говори много след края им, знае как да вдигне градусите на купона до връхната им точка и не спира да изненадва с нови идеи.

Тогава когато слънцето обезсилено отстъпва пред напористата луна, набира сили вечер на наслада, даваща край на лошото настроение. Независимо дали избереш клуб в София или палавият морски клуб в Слънчев Бряг, със сигурност те очаква вълнуваща вечер която ще те зареди положително за дни.

Коктейли приготвени на звездно ниво, интериор едновременно предразполагащ и релаксиращ, красота обгръщаща те от всякъде, завладяваща музика. Клуба е всичко това и много повече. Клуба в София и морски клуб в Слънчев Бряг постепенно се превърнаха в послание, послание на младият дух, послание на освободените задръжки, послание на луксозния начин на забавление. Клуба пренася идеята, че забавлението е за всички и може да бъде направено с много вкус, майсторство и финес.

В клуба можеш да се насладиш на творчеството на едни от най-добрите DJ-и, умело управляващи тоновете в нощта. Но и на едно истинско шоу превръщащо клуба в сцена на красотата, изкушението и лукса.

Юли е, топло е, време за празник е, време за почивка е, време е да нажежим страстите. Вечерите, които ще разтуптят сърцата през Юли са тези на DJ Mascota, DJ Gorro, C-Fusion, Andrew, Swed Lu, Miss Silicone 2015, Ruben Alvarez, Moulin Rouge, RAF, Chergoff, Black room, Ladies night, Fairy tale, Rock star, White devils, Brazilian carnivals… Не си го причинявай, не изпускай насладата!

За информация относно събитията в club Sofia и club Sunny beach, моля посети ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!