≡ Menu

Клиника в Бургас предлага отстъпки за пенсионери

Ако живеете в Бургас и търсите дентална клиника, която дава отстъпки, може и да имате късмет. В Бургас можете да намерите клиника, която дава отстъпки за пенсионери, отстъпки за деца до 18 години и пакети с промоции за различни видове дентални услуги.

дентална клиника в Бургас

дентална клиника в Бургас

Така например, ако сте навършили пенсионна възраст и живеете в Бургас, тази клиника в Бургас ще ви даде отстъпка от 5 на сто за всяка манипулация, от която имат нужда за вашите зъби. Независимо дали става въпрос за избелване, бели пломби или кореново лечение, в тази клиника в Бургас възрастта ви осигурява преференциално обслужване. Преференции в клиника в Бургас ще намерите и при обслужването на деца до 18 годишна възраст. Както знаем при малките дица и подрастващите тийнейджъри проблемът със спазването на устна хигиена и дисциплината при поддържането на зъбите е голям. Като всички хлапета и хлапетата в Бургас ги мързи да си мият зъбите, обичат да се тъпчат с шоколад и захарни изделия и се сещат, че нещо не е наред чак когато не могат да заспят от болка или зъбът им се подуе. Затова в Бургас има клиника, която предлага безплатна консултация за малолетни. В тази клиника в Бургас за тях е безплатен и прегледът, и в добавка има екстра от мотивационна програма за тяхното дентално здраве. С две думи наливат им малко акъл в главите.

дентална клиника

дентална клиника

Тъй като красотата на усмивката и естетичният вид на зъбите си е скъпо удоволствие, а всеки иска да бъде красив, тази клиника в Бургас предлага промоционални пакети за най-търсените си услуги. Едни от най-търсените манипулации в дентална клиника са премахването на омразния зъбен камък, който носи и лош дъх, както и избелването на зъбите, от което никой, който обича кафе и вино не може да избяга – на практика почти всеки нормален човек. В тази клиника в Бургас двете процедури заедно струват 270 лева. Промоционалният пакет на клиниката обаче ги предлага за 209 лева.

дентални услуги

дентални услуги

За съжаление много често се стига и до кореново лечение. Това е онзи случай, когато се е появил пулпит и нервът на зъба е необратимо засегнат. Разбира се, с подходящи материали и лекарства, след изваждането на нерва, от това заболяване не остава и следа, но трябва да се проведе качествено, за да не се стигне до пожълтяване на зъба – фатално последствие, когато зъбът е преден. Много често засегнатите зъби за повече от един. В този случай тази клиника в Бургас предлага 10 на отстъпка от цената. А при цените на стоматологичните услуги, това си е придобивка! Но важи само в Бургас.

клиника в Бургас

клиника в Бургас

При обща цена на манипулациите от 200 до 500 лева тази клиника в Бургас ви дава 5 на сто отстъпка, а ако сумата скочи между 500 и 1000 лв. отбивката от цената е осем на сто, ако живеете в Бургас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!