≡ Menu

Как да слушаме радиостанции в нета

Няма нищо по-лесно от това да пуснете радиостанции в интернет. Днес всички познати честоти от ефира се пренесоха във виртуалното пространство, което ви осигурява безупречно качество на звука и пълен набор от програми, които да ви забавляват нон стоп.

Онлайн радио идва чрез постоянен стрийм без прекъсване. За технологията отговарят известните сайтове в мрежата, какъвто е и нашия сайт представен на широката публика днес. Посещавайки ни вие ще се изкефите на познатите радиа Витоша, N-JOY, Z-Rock, БГ Радио, Дарик и много други.

Радио

Радио

Не ни пропускайте, защото при нас е събрано всичко най-интересно от радио ефира в България и на други места по света. Пуснете поздравителни концерти, спортни новини или политически мнения без значение от местонахождението ви. Единственото условие към вас драгите слушатели е достъп до световната мрежа.

Инструкции за пускане на онлайн радио

–                     Посетете сайта ни

–                     Изберете ефирно радио онлайн радио или интернет радио.

–                     Кликнете на логото на желаната честота.

–                     Използвайте бутона „PLAY“ и слушайте на воля.

Изглежда лесно нали. Направихме го така защото уважаваме интернет потребителите и искаме да им предоставим всички удобства. Естествено изненадите не свършват със слушане на музика и новини.

радио

радио

Какво друго ще видите при нас

Свежи новини, Фейсбук група, любопитни снимки и десетки други страхотни неща са публикувани за да галят вашите уши и очи. Дали се справяме добре ще кажете вие хората, които вече няколко години пускат онлайн радио на компютрите си в България и зад граница.

За новите ни посетители сме приготвили още подобни статии включващи пълно ръководство за пускане на радиата в интернет и дори, за създаване на ваше собствено.

Изпитваме голямо желание да се усмихнете когато влезете на адреса ни в мрежата, все по-често ставаме свидетели на политически разногласия, безработица, скандали и какво ли още не, нека поне за малко да се откъснем от този монотипен живот.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!