≡ Menu

Как да организирате вашето пътуване?

Преди предстоящо пътуване за нашата лятна почивка със семейството или в командировка с колегите, винаги всеки един от нас има колебания какъв хотел да избере. Днес ще разгледаме основните фактори при избор на хотел в София и хотел в Банско.

1. При пътуване до София

В случай, че пътуваме до София и търсим в google ще намерим над 160 хотела, всички с различна локация, получени отзиви от клиенти, ценови клас и т.н. Винаги се питаме дали цената, която струва дадена стая отговаря на това, което виждаме на снимките и това, което ние очакваме. Как можем да разберем дали някой от намерените хотели в София ще отговори максимално на нашите нужди?

Ние препоръчваме винаги на първо място да прегледате коментарите оставени от предишни гости, в българските и международните сайтове за хотелски резервации. От големи платформи като TripAdvisor, Booking (dot) com и други, вие ще добиете реална представа как предишните посетители са оценили престоят си в същия хотел, дали храната в ресторанта е била добра, чист ли е бил басейна и т.н.

След прочитане на коментарите ще улесните максимално своят избор, в случай че правите резервация в София за първи път.За предпочитане е да се доверявате на коментари публикувани в сайтове като Booking.com и Expedia, където те биха били по-трудни за манипулиране от страна на съответния хотел. Не пропускайте и да сегментирате отделните мнения. Даден хотел може да има висока средна оценка от всички гости, но тя да бъде значително по-ниска от тези, които са го посетители с бизнес цел. Разбира, се не пропускайте да поискате съвет от вашите приятели.

2. При пътуване до Банско

Почти всяко едно пътуване до Банско обикновено е свързано с почивка с вашето семейство или фирмен тийм билдинг. Какво би повлияло на вашият избор на правилен хотел в Банско?

При почивка със семейството е важно да проверите дали хотелът разполага с детски кът, където вашите деца ще могат да се забавляват. Предвидена ли е анимация и за кои дни от седмицата? Обикновено в повечето хотели тя е актуална единствено през почивните дни, но не е и през седмичните. Важно е също така дали хотелът предлага басейн с подходяща за малки деца температура на водата, сауна, парна баня и екскурзии за времето, в което вие желаете да разгледате природата.

Важно е да разгледате и менюто на ресторанта. Предлага ли то храни подходящи за деца? Има ли вегетариански ястия?

В случай, че пътувате с колегите за фирмено мероприятие проверете дали хотелът предлага добър конферентен център със съвременнотехническо оборудване, предлага ли кетъринг или е необходимо да договорите такъв с външна фирма и т.н. Обикновено за такъв тип събития да необходими и редица открити пространства за различни игри, спортни състезания и т.н.

Всеки избор на хотел преди пътуване е труден, но е важно винаги да определите най-важните за Вас фактори с цел да направите престоя си възможно най-приятен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!