≡ Menu

Как да избираме правилно мебели за нашите спални?

Избор на мебелировка за нашите спални

При избора на интериора на вашата спалня трябва да се съобразявате единствено с вашите предпочитания, а не да следвате сляпо модните течения в обзавеждането. Все пак това е вашата стая за спокоен сън и отмора след дългия работен ден, където само Вие сте господари и интериора трябва да се харесва на Вас, носейки Ви приятни мигове и доза оптимизъм всеки ден. Нашите спални са онзи интимен кът, който споделяме само с нашата половинка. Там ние можем да се насладим на много приятни мигове с любимия човек и затова трябва интериора също да е на тази емоционална вълна, подарявайки ни много весело и усмихнато настроение всеки ден. Можете да добавите красиви декорации, като цветя или пък стикери за стени, които едновременно са много стилни, но и много приятни на външен вид. Разнообразието им е много голямо, така че от към избор няма да сте лишени.

Избор на спални

Избор на спални

Как да съчетаем красотата и удобството в нашите спални?

Ако сте любители на екстравагантните решения, значи много ще Ви допаднат мебелите с нестандартни форми, които едновременно са много красиви, но и практични. Те ще внесат разчупени линии и интересен щрих към интериора на вашите спални. Не забравяйте, че и цветовите решения в това помещение са много важни и трябва доста да помислите на тази тема. Добре е да заложите на специално приспособление, с което ще можете да контролирате осветлението в помещението, като приглушавайки го, ще създавате интимна и романтична обстановка. Около вашето легло обикновено се разполагат нощните лампи. Добре е да заложите на моделите с непрозрачни абажури. Като заговорихме и за цветова гама е важно да спомене, че много често се смята, че това се отнася само за стените, като се пропуска тази стъпка при самата мебелировка в помещението. Традиционно се използват по-меките и пастелни нюанси, защото те ни действат успокояващо.

спални

спални

На какви елементи да заложим в нашите спални?

Никога не забравяйте за по-малките елементи във вашата спалня. Това важи с пълна сила за шалетата, пердетата, килимчетата и така нататък. Те могат да са съвпадат с цветовите решения за стените, тавана и пода, но можете да заложите на по-контрастни нюанси за повече стил и изисканост на вашите спални. Много често се използват пердета и завивки в едни и същи модели и цветови решения, като така се постига хармония в самото помещение. Не забравяйте, че в тази стая можете да добавите много цветя, за да внесете атмосфера на спокойствие, но и те ще пречистват въздуха, като така ще можете да се насладите на спокоен и здрав сън.

Изборът на мебелировка, спално бельо и цветови решения е много важен, за да се постигне красиви интериор в спалнята. Обзавеждайки вашите спални, Вие внасяте не само своя труд, но частица от себе си и душата си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!