≡ Menu

Как да избираме парфюми

Парфюмът е важна част от стила и цялостната визия на модерния човек. Дали е от суета или не само, всеки иска дрехите и той самият да ухаят приятно. Когато стане дума за избор и покупка на парфюм се оказваме пред редица дилеми – от къде да купим, дали е качествено, какво точно да изберем и прочие. Един от вариантите за покупка в света, в който технологиите са водеща сила е онлайн пазаруването. Чрез интернет вече можем да набавим почти всичко необходимо – от стоки за ежедневна употреба до колекционерски издания на маркови стоки.

Несъмнено в онлайн търговията се крият и редица подводни камъни, които притесняват една част от потребителите. Липсата на сигурност е една от причините клиентите да бъдат предпазливи с пазаруването в интернет. Преди да направите поръчка от където и да било е добре да се информирате подробно за дейността, която дадения търговец извършва.

Що се отнася до търговията с парфюми – първоначално се запознайте с историята на фирмата. Потърсете информация относно произхода на предлаганите продукти. Не разчитайте само на обещания. Търсете факти, които да бъдат в подкрепа на твърденията, че предлаганите парфюми са „оригинални“. Ако фирмата разполага със сертификати това е чудесно доказателство за автентичност. Все пак е добре подробно да разгледате всичко, което онлайн магазина предлага като информация.

Вече може да пристъпите към самите парфюми. Разгледайте различните марки, ако има и изображения на продукти. Понякога репликите на известни марки са с наименования, които са в 99% идентични с оригинала. Разликата обикновено е в буква, апостроф или съвсем незначителна част от името, което обаче го прави различно, според законите. Огледайте добре снимките на продуктите за евентуални разлики с оригиналните такива. В някои случаи разликите се забелязват трудно.

Сертифицираните онлайн магазини за парфюми и козметика като нашия предлагат страшно богато разнообразие от марки както в ниския и среден ценови клас, така и във високия. Цените са важна част от анализа на сайта, от който сте избрали да пазарувате. Ако Ви се струват твърде примамливи – продължавайте да търсите информация, вероятно нещо не е както трябва. Е, всяко правило има и изключения. Вече и в България има дни, в които се пускат големи разпродажби и цените изглеждат нереално ниски. Обикновено в сайтовете предлагащи парфюми реплики цените не варират в големи граници. Повечето от тях, без оглед на марка и т.н са в диапазон между 20-50лв. Сами се досещате, че е невъзможно един и същ парфюм да струва 40лв в даден сайт и 130 в друг. Нещо, на което трябва обърнете задължително внимание са подаръчните комплекти с парфюми. В България изключително рядко може да се срещне реплика или фалшив подаръчен комплект. Ако в сайта, от който сте решили да купуват подаръчни комплекти не се предлагат, това е една причина да се съмнявате в качеството на всичко предлагано. Оригиналните продукти, без значение дали са самостоятелни или в комплект, имат щамповат бач код, чрез който могат да бъдат проверени в няколко сайта. Проверката показва марката и датата на производство или годността на продукта.

Търсете качеството и не инвестирайте средства в съмнителни търговци. Ако искате да сте сигурни, че ще намерите оригинални парфюми и козметика заложете на сигурен сайт като нашия. В него ще намерите богатство от марки и продукти, които ще паснат на всеки джоб. Онлайн магазинът притежава всички необходими сертификати и удостоверение, които Ви дават гаранция за сигурно пазаруване в интернет.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!