≡ Menu

Как да изберете UV лампа за нокти?

Пред всеки кандидат маникюрист стои въпроса, каква UV лампа да избере. Отговорът се крие в това колко често ще използвате техниката и при какви ситуации. Помислете дали ще употребявате лампата само в салона ви или ще правите услуги на съседи в домашна обстановка. Друг фактор от съществено значение е козметиката, която ще прилагате за маникюра.

В случай, че се нуждаете UV лампа за домашно ползване без да прилагате гел лак, то потърсете 9W модел лампа, който ще задоволи нуждите ви. Ако обаче смятате да работите интензивно, то 36W вариантът, е по-добър за вас.

UV лампа

UV лампа

Разликата в цените на лампите не е кой знае колко голяма, а актуални предложения можете да откриете, както в десетките специализирани магазини навън, така и в интернет пространството.

По-силната UV лампа 36W е подходяща за маникюристите с много клиенти. Нейната сила позволява по-бързото сушене на маникюра и съответно опцията да продължите със следващия посетител на салона ви. Модерните варианти с вграден таймер ще ви държат в течение на времето, за което извършвате услугата.

Съвременни лампи и козметично оборудване може да видите в сайта, който представяме чрез статията и да купите оригиналните ни продукти на възможно най-ниски цени. Бъдете сигурни, че ние предлагаме само качествени стоки за развитие в професията ви.

UV лампа за домашно ползване

UV лампа за домашно ползване

Използването на 9W UV лампи пък разкошно хрумване за създаване на красив маникюр в домашна обстановка. Дори този тип оферта би била стойностна за козметично студио с малка натовареност. Помислете за това с колко хора работите и къде го правите.

За финал …

Можем да заключим, че изборът на UV лампа се извършва след внимателен анализ на клиентите и посещението на салона ви. Разбира се, разчитайте на електронните варианти с вграден таймер и лесно управление. Не купувайте евтини стоки, а залагайте на изпитаните марки. Ние сме с вас и ви желаем успехи в професията. Поздрави и всичко най-добро.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!