≡ Menu

Как да изберете перфектната парти рокля

Най-накрая имате покана за най-чаканото събитие на сезона, но незнайно защо нямате да облечете нищо подходящо, с което да блеснете. Всички знаем, че търсенето на перфектната парти рокля може да бъде много стресиращо.

Твърде рядко е една жена да подбере идеалния тоалет от първия път и да привлече всички погледи на другите поканени. Когато наближи събитието (например Нова година, някой невероятен рожден ден и т.н.) вземете под внимание предложенията, които ще ви дадем и ще бъдете истинска кралица.

Когато избирате парти рокля

Винаги обръщайте внимание на повода. Отговорете си на въпроса: „Колко елегантно е партито?” Ако ще ходите на официална вечеря, трябва да се придържате към по-семпла кройка и да избягвате роклите, които са над коленете. За по-неформални партита, може да си позволите и малко повече показност, като изберете по-къса.

Все пак, ако нямате толкова излишни средства, може да си купите една коктейлна малка черна рокля, която да подхожда за всички поводи.

Изберете идеалния цвят, който ще ви подчертае по най-добрия начин. Има много сайтове, които дават подробни съвети за това как да комбинирате цветовете според вашия тен на кожата. Винаги може да попитате и ваш близък приятел за мнение кое ви отива.

Ето и бързи трикове от нас, ако имате по-тъмна кожа с тъмни очи и коса – сатенената пола, блуза, панталон или друг тоалет ще ви стоят идеално. Кралско синият цвят е идеален за светли жени със светли коси.

Не подценявайте материята

Докато една дреха може да бъде евтина, имайте предвид, че това винаги ще се забелязва, когато платът е с ниско качество. Спестете си допълнително пари, с които да си купите качествени материали за красиви, секси и луксозни дамски рокли.

Също така – изберете плат, който ще минимализира до минимум всички проблемни области и ще акцентира върху извивките ви. Плетените платове например, могат да направят тялото ви да изглежда по-обемно, за това те се препоръчват на по-слабите дами.

Не се бойте и не обръщайте внимание на модните тенденции в тези моменти. Ключът към добрия подбор е да изберете кройка и цвят, които да допълват вашето тяло и тен на кожата.

Изберете красиви обувки, които да подхождат както на тоалета ви, така и на повода.

Вие сте на ход, не се съмнявайте в собствения си избор, направете го смело и обмислено, за да се откроите с изяществото си пред другите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!