≡ Menu

Как да изберем подходящата блуза?

Всяка представителка от нежния пол е достигала до този труден въпрос- какво точно да облека и кога? Важно и първостепенно значение на тази дилема е кога.
Ако знаете къде отивате и най-вече тематиката на въпросното събитие или просто парти ще знаете и какво точно ще ви бъде подходящо. Дали една дамска блуза може да направи чудеса за Вас? Да разбира се и то как- ако бързате и сте били уведомени в последния момент можете да намерите точния модел дори и онлайн.

Избора е не е труден колкото и нереално да звучи. Разбира се трябва да изберете дължината според сезона – къс ръкав през лятото и дълъг ръкав през преходните сезони – есен и пролет и по възможност плетена блуза за зимния сезон. Така след като сте избрали дължината на ръкава следва и цвета и модела. Цвета трябва също да е в тон както със събитието така и с актуалния сезон. Ако сте поканени на лятно градинско парти най-логично е да изберете модел на цветя или друг цветен мотив, който да е в унисон с обкръжаващата среда. Или пък ако знаете че отивате на хаус парти изберете нещо закачливо с надпис или послание което да казва – аз разпускам и ми е много приятно да съм тук.

Относно модела фигурата на конкретната дама е от основно значение. Слабите дами имат най-голям избор тъй като могат да си купят всеки един модел и да им стои добре без значение дали е впит или леко отпуснат. Уви за по-пълните дами въпрос стои малко по-различно. Поради спецификата и структурата на пълното женско тяло трябва да се избират модели които скриват по-големите извивки. Те са най-вече в ханша. Тук идеята е да изберем модел на блуза, който визуално очертава само гръдната обиколка или такъв, който придава вид на тънка талия. Тук за предпочитане са големи размери над XL и по възможност без вталени ръкави или впити по тялото. По-добре е да се използват широки ръкави тип прилеп или пък блуза тип туника които са разкроени в ханша и могат да прикрият по-закръглените форми.

Не е лоша идея и да се обърне внимание на цветовите диапазони и връзката им с конкретните модни тенденции. Избирайте модели които са в тон с модерната палитра от цветове но имайте предвид все пак и цвета на вашата кожа. Това, че в момента е модерен цвят бодро а Вие имате по-тъмна кожа може да не се окаже печелившата комбинация просто защото двата цвята са несъвместими. В такъв случай по-добре изберете нещо неутрално с сиво черната гама за да има синхрон.

И най-вече всичко е на един клик разстояние онлайн и не ще изгубите време да намерите Вашия модел. Научете повече тук.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!