≡ Menu

Как да изберем бижута Сваровски

Бижутата Сваровски са едни от най-предпочитаните на пазара в момента, но когато става въпрос за избор на подходящи бижута е задължително купувача да се съобрази с повода, за който всъщност са му нужни. В момента ателиетата и онлайн магазините предлагат голямо разнообразие от различни видове бижута за всеки вкус – сребърни, златни и разбира се Сваровски.

бижута Сваровски

бижута Сваровски

Ако избирате бижута за бизнес среща заложете на по-изчистени и семпли неща. Нежни обеци с малки камъни и красиво колие с висулка биха били напълно достатъчни за този повод. Шефът или партньорът ви ще очаква срещу него да застане стабилен, стилен и сигурен човек, на който ще може да се довери без проблеми. Когато избирате бижута без определен повод, а просто желаете да се поглезите, разглеждането на обеци, гривни и пръстени ще се превърне в истинско удоволствие. Бъдете различни и не се тревожете, ако вашият вкус не съвпада с модните тенденции в момента. Просто си вземете това, което най-добре би ви подхождало.

Винаги съчетавайте тоалета си с бижутата, които ще носите. Ако в гардероба си имате най-вече костюми и строги облекла, то вие трябва да се спрете на по-семплите бижута. Обеци и колие с марката Сваровски е правилният избор. Кристалите в колието и обеците трябва да бъдат в един и същи цвят. Когато ви предстои определен повод и искате да заблестите, то тогава е нужно да избирате бижута според цвета на облеклото. Ако залагате на зелена рокля, то жълти кристали на бижутата не биха били подходящи. Ако нямате голям усет за тези неща и не умеете да съчетавате цветовете по най-правилния начин, най-разумно би било да се доверите на безцветни кристали в бижутата. Не прекалявайте и не носете прекалено много аксесоари.

Сваровски

Сваровски

Когато става въпрос са избор на подарък от бижутерия, бижутата са едни от най-желаните дарове за женската половина от човечеството. Няма начин жената, за която сте подготвили този невероятен подарък да остане разочарована. Все пак предварително проучете вкусовете на дамата, за която ще избирате бижу и тогава купувайте, за да не се стига до подмяна или връщане на стоката. Когато говорим за специален подарък не е добре да се избира нещо много скъпо и лъскаво, а по-скоро бижу, което ще може да се носи всеки ден. Обърнете внимание на предпочитанията на жената, не избирайте първото, което видите и се убедете, че купувате точно това, от което тя всъщност има нужда.

{ 1 comment… add one }
  • Радослав Радев May 29, 2014, 5:24 pm

    Бижутата на Сваровски са наистина много класни и модерни. Доста бижутерии предлагат онлайн и локално красиви модели с тази марка, но не съм видял все още новата им линия бижута – Daniel SWAROVSKI Edition. Надявам се скоро да се появи на пазара защото е много стилна и луксозна.

Leave a Comment

error: Content is protected !!