≡ Menu

Как да започне разрушаването на баня

Ремоделирането на баня започва с премахване на старите тела и остарели плочки. Научете как безопасно да започне разрушавате баня, да прекроявате и с помощта на лесни инструкции стъпка по стъпка да превърнете мокрото помещение в изцяло нова баня.

Изпразнете тоалетната чиния от водите. Като цяло всички ВиК и ел. инсталации трябва да са изключени, предварително, за да се работи безопасно и без аварии. При всякакви ремонтни дейности, независимо дали става дума ремонт на баня или друго помещение, това е от първостепенно значение.

Ако нямате намерение да се използвате тоалетната за повторно, може просто да го къртите на парчета. Понякога този вариант е далеч по-лесен и разумен, защото болтовете често се оказват ръждясали и много трудно за премахване. Първата стъпка, която трябва да направите е да използвате празна тоалетната. Уверете се, че подаването на вода е напълно изключено. Използвайте буталото за изхвърляне на водата, колкото е възможно, а за останалото количество вода вакуум.

Първият етап от ремонта на баня изисква да отстраните тоалетната чиния – за целта може да използвате чук или да се доверите на професионална фирма Къртачи. Номерът е да се справите с резервоара около болтовете. От чупенето на плочки и къртенето на мазилка около тоалетната чиния ще доведе до много боклука и малки парченца. Ако поетапно изнасяте строителния отпадък в края на къртачните работи ще имате по-малко за почистване. С фирма по събаряне и къртене, този проблем е наполовина решен. Такава предлага, освен къртене на мазилки, фаянс, теракота и почистване след ремонт и извозване на строителни отпадъци.

Премахнете всички порцеланови парчета, които са останали. След това ще премахнете пръстените и болтовете. Използвайте клещи, за да отстраните восъка, с които е залепена здраво керамичната плоча. Използвайте шпакла, за да почистите.

Защитете ваната

Следващата стъпка е да се премахнат плочките около ваната. Трябва да премахнете плочките по целия път надолу към болтовете, защото трябва да замените цялата мазилка, за да получите ремонтиран водопроводен душ. Също така, трябва да инсталирате цимент около борда. Циментът е подобен на сухото строителство, но такъв се използва за мокри помещения, защото е водоустойчив.

С цялата мазилка и плочки, които в края на задачата са разкъртени, цялата бъркотия може да ви дойде в повече.

Извадете душ тръбата

Развийте душ тръба и я измъкнете внимателно. Използвайте чук, но бъдете особено внимателни около душа, където се намира тръбата щранг. Също така, бъдете внимателни около краищата, защото извънредни дупки около гладката стена ще отворят допълнителна работа.

Извадете Изолация – използвайте всякакви предпазни средства, за да защитите очите и ръцете си

Ако трябва да се премахне една стена, не използвайте чук, защото може да увреди част от тавана. Най-доброто решение да го сторите е да използвате постъпателно трион и само да натиснете панелите навън. Най-лесно ще стане с помощта на професионална фирма по събаряне на стени. На адреса ни, може да откриете такава.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!