≡ Menu

Какъв таблет да изберем?

Разнообразието от таблети в последните една-две години е много голямо. В момента се предлагат десетки видове от доказали се и не така известни фирми и ако искате и вие да притежавате такава джаджа е добре да сте запознати с актуалните оферти и параметрите им. Трябва да отбележим, че сега освен доказалите се марки има и доста безимени таблети, от неясни производители, които много добре копират оригиналите. До скоро се твърдеше, че евтините и безимените таблети не са качествени и не работят добре, но днес това съвсем не е така, особено ако погледнем продажбите им в последната една година.

Оказва се, че ниската цена не означава непременно лошо качество и изпълнение на изработката на даден модел таблет. Добре е да проверите предложенията в нашия магазин, които са на евтини таблети, които могат да задоволят изискванията на средностатистическия човек.

Тук има много голямо разнообразие от модели, параметри, дизайн, цветови решения и няма начин да не си харесате нещо, което да покрие критериите ви.

Трябва да отбележим, че въпросните „noname“ таблети имат характеристики като на едно от най-скъпите на пазара – HDMI и слот за USB, което ги преви доста по-функционални и удобни. Оказва се, че скъпите таблети нямат толкова функции и подобрения както безимените. Това е един много голям плюс и хората оценяват модификациите и актуалните предложения, особено когато видят, че някои работят по-добре от оригиналните световни марки.

Доказан факт е, че технологиите се развиват много бързо, но големите фирми държат цените си и правят устройствата си с по-малко екстри, за някои от които няма ъпдейти. Политиката им е такава, но тази на „no name“ таблетите е тъкмо обратната – много екстри, по-ниска цена и много модели, което дава право на хората да избират и да имат много повече.

Обикновено този вид таблети са с дисплей от 7 до 10 инча и добър тъч, което ги прави много конкурентни и предпочитани.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!