≡ Menu

Какво ще гледаме през лятото

Бтв и този път заложиха на турските сериали да забавляват почитателите си през лятото, когато всички предавания и български сериали излизат в заслужена лятна почивка. Почитателите и любителите на този жанр могат само да ликуват. Цяло лято ще могат да се наслаждават на любимите си герои и актьори от познатите ни турски сериали.

Ето и с кои продукции ще можем да разнообразяваме ежедневието си. Мрежата от телевизии, с които разполагат Бтв не е никак малка и могат да предложат голямо разнообразие от предавания и филми за всеки вкус и възраст. Любителите на турските сериали могат да се насладят на тях по Бтв и Бтв Лейди.

От известно време в най-гледаното време се излъчва хитът от Турция – Пепел от рози. Сериалът има голям интерес. Няма как да е иначе, защото и този път продуцентите са избрали наистина добър и интересен сериал. След фурора с Листопад и Забранения плод, Бтв не могат да си позволят да разочароват многобройните си зрители.

Освен Пепел от рози има и още няколко турски сериала, които могат да разнообразят ежедневието ви. Един от тях е Мечтатели и се излъчва в следобедните часове. Той е младежки и забавен. Може да ви разведри и зареди с положителни емоции.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Следваща »

« Предишна

error: Content is protected !!