≡ Menu

Какво представляват съвременните навигации?

Global Positioning System (GPS) това е спътникова навигационна система, състояща се от единна от 24 спътници, намиращи се на шест различни орбити с височини на около 17 000 километра от повърхността на Земята. Тези спътници се движат с около 3 километра в секунда, правейки две пълни завъртания около планетата ни за по-малко от 24 часа.

GPS NAVSTAR

GPS NAVSTAR

Спътниковата система GPS е известна още с името NAVSTAR. Очевидно, че разказа за тези навигации е пълен и с много интересни факти, така че нека сега да преминем към тях.

навигация

навигация

  • Първият GPS спътник е бил пуснат през февруари 1978 година;
  • Всеки от тях тежи над 900 килограма и има размер около 5 метра (с отворени слънчеви батерии);
  • Мощността на радиопредаванията е над 50 W;
  • Всеки от тях придава сигнал на три честоти, като по този начин се постига изключителна прецизност на получените данни;
gps навигация цена

gps навигация цена

Едно от основните предимства на модерната GPS навигация е това, че по-всяко време ще Ви упъти за правилната посока, без значение дали навън бушува ураган или грее топло слънце. Винаги можете да разчитате на вашите навигации, но ако разбира се сте избрали качествени модели. Вече няма да се налага да използвате старите методи, като например картите, за да се ориентирате в непознат за Вас град или някаква местност. Спокойно можете да се доверите на вашата навигация, за да се доберете до крайната си точка.

GPS

GPS

Ако все още не притежавате това удобно устройства, значи сега е точното време да си купите такава система, за да знаете винаги къде се намирате и как да стигнете до целта си. Огромното онлайн пространство и множеството електронни магазини в него Ви дават възможност да си купите навигации на страхотни GPS цени. Така няма да се налага да давате излишни пари за устройства, които можете да си купите много изгодни и атрактивни оферти от виртуалните щандове на интернет магазините в страната ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!