≡ Menu

Какво знаете за уеб дизайна

Имате ли уебсайт? Ако вашият бизнес е сериозен, непременно поръчайте изработка на електронна платформа. Интернет е огромно пространство и стотици милиони хора го посещават всеки ден. Изработката на уебсайт, хубав уебсайт, може само да увеличи вашата аудитория, клиентите ви и обема на вашите продажби.

Но преди да прибегнете към поръчка на уебдизайн услуги има няколко неща, с които трябва да се запознаете. Обърнете внимание на съветите по-долу, защото те могат да ви спестят пари и много нерви. Те идват от моя личен опит в изработката на уебсайт, тъй като в началото бях клиент, а вече съм разработчик.

уеб дизайн услуги

уеб дизайн услуги

Преди да направите поръчка за уеб дизайн услуга, направете си план. Може да е скица, рисунка в писмен или дигитален вид – няма значение. Помислете няколко дни, а ако трябва и седмици какъв уебсайт искате да имате и какви да бъдат неговите функционалности.

Помислете от какво имате нужда от кое няма да ви трябва, защото можете да си мислите, че например един подскачащ балон в уебсайта е нещо много важно, но в крайна сметка освен като визуален ефект какво друго ще бъде приложението му? Помислете за вашата аудитория – тя е изключително важна – всъщност уебсайта се прави за нея, освен ако това не е личен блог или личен уебсайт.

уеб дизайн

уеб дизайн

Когато избирате фирма, която да извърши за Вас уеб дизайн услуги, разгледайте нейното портфолио. Вижте дали въпросната компания има качествени, сериозни проекти зад гърба си. Под сериозни проекти нямам предвид уебсайтове за корпорации или правителства, а такива проекти, които са красиви, стабилни и функционални. Това е изключително важно.

Също така разпитайте за цените на съответната компания, която сте харесали. Представете им цялата си концепция и загатнете за своя бюджет. Ако те са готови да изпълнят вашите изисквания, съобразявайки се изцяло с тях, имайки предвид вашия бюджет, започнете да работите с въпросната компания, но винаги сключвайте договори.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!