≡ Menu

Какво да сторим при нужда от пътни знаци

Стотици села и градове имат нужда от поставяне на пътни знаци, различни видове табели и маркировка. Десетки са българските компании, които предлагат такъв вид услуги и поради тази причина ние ви представяме „Трафик пътна сигнализация“, която е доказала авторитета си през годините.

пътни знаци

пътни знаци

В случай, че сте областен управител и искате да подобрите инфраструктурата на подопечния ви град, можете да се свържете с екипа ни за да изработим и монтираме така важните пътни знаци. Ако пък сте собственик на подземен гараж или имате фирма нуждаеща се от табели за безопасност, навигация и други, не ни подминавайте, защото само ние ще ви дадем супер оферти.

пътни знаци цени

пътни знаци цени

Многократно сме демонстрирали вещина при изграждането на пътища, паркинги, паркове и прочие места със социално значение, така че идвайки приемайки предложението ни за партньорство може само да спечелите. И тъй като в нашия бранш става дума за интересите на обществото сме подготвили най-добрата техника и материали за осъществяване на общите цели.

В уебсайта на Трафик пътна сигнализация ще видите клиентските референции до момента и ще се радваме да споделите и вашата гледна точка, след като положим труд във ваша полза. Нямаме съмнения, че ще останете напълно удовлетворени от високата производителност на работата ни.

В допълнение към горе написаното искаме да ви уверим, че разполагаме с пълна документация, която удостоверява правото ни да монтираме табели, знаци и светофарни уредби в страната. Разбира се, предоставяме всички налични сертификати на клиентите си с намерението да се легитимираме пред вас.

Трафик пътна сигнализация

Трафик пътна сигнализация

Убедени във възможностите си и готови за модернизиране на българските пътища сме на един клик разстояние от поръчката на нови пътни знаци. Не губете време да ги поръчате и съдействайте за намалението на инцидентите с леки автомобили. Вярваме във вашите добри намерения и ви каним в офисите ни, в удобен за вас ден и час. Желаем на всички лек път и до нови срещи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!