≡ Menu

Какви цигари да изберем- обикновени, каквито досега сме пушили или електронни цигари, които сега са доста актуални?

Какви цигари да изберем- обикновени, каквито досега сме пушили или електронни цигари, които сега са доста актуални? За тези, които все още не знаят какво представляват така наречените още еднократни цигари, ще кажем, че те доста се различават от обичайните, на пръв поглед по техния дизайн и форма. Но също така съдържат никотин, който може да бъде в по- големи или по- малки количества, според предпочитанията на пушача. Тази електронни цигари функционират като се зареждат с никотинови течности, които при тушене се нагряват и образуват пара. Тази образувана пара предоставя нужното количество никотин, както се получава и при една съвсем обикновена цигара. Вече на пазара се предлагат никотинови течности за електронни цигари, които имат най- различни приятни аромати като плодови, аромат на дървесина, мента, кокос, кафе и други.

никотинова течност за електронни цигари

никотинова течност за електронни цигари

Ако трябва да говорим за това, дали електронните цигари са по- малко вредни от тютюневите, все още е малко спорно, дали това е наистина така. Продължават да се правят лабораторни изследвания за вредите и ползите от тези сравнително нови на пазара еднократни цигари. Поне едно се знае със сигурност, че отделяната остатъчна пара, която се получава след издишване, е напълно безвредна за околните, които се намират в помещението, което се пуши. А и миризмата не е познатата тютюнева неприятната и дразнеща, а сега се усеща различен приятен аромат. Употребата на електронни цигари става все по- разпространена, а пасавните пушачи могат само да се радват от това, защото тяхното здраве не е застрашено.

никотинова течност

никотинова течност

Дори и в заведенията у нас да остане забраната за пушене, електронните цигари са достоен заместител, който няма да вреди на околните. Ето защо, все още е разрешено да се употребяват еднократни цигари на публични места. А от къде можете да закупите електронни цигари и никотинови течности? Вече съществуват доста обекти, които предлагат тези никототинови заместители, но като цяло все още няма пренасищане на българския пазар. За това, интернет магазините за никотинови продукти са доста голям световен пазар, от където можете да закупите електронни цигари и никотинови течности, с които да зареждате празните пълнители. От dominocigara.com имате възможността да поръчате еднократни цигари на доста приемливи цени като изборът е доста богат, а ароматите са най- различни. Също така, вие сами можете определяте колко никотин да съдържа вашата електронна цигара като изберете такава с по- малко или с по- голямо съдържание на никотин.

Все още не доказано, че вредата от електронните цигари е по- малка от обикновените, но поне със сигурност ще бъдете по- модерни и няма да вредите на хората около вас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!