≡ Menu

Какви парфюми донесе топлото време последната седмица?

Последната седмица бе доста интересна, особено когато виждаме какви парфюми бързо бяха представени от добре познатите ни марки!

Освен парфюмите които ще са подходящи за това лято според модните тенденции, през тази седмица бяха лансирани и няколко ухания които са по-класически и са по универсални като приложение, по отношение на сезонът в който могат да се използват и за който са подходящи.

Chloe Love Story

Chloe Love Story

Тази седмица бяха показани 2 такива парфюма, за които научихме от блога ни, и това са парфюмите Love Story, който е дело на Chloe и е създаден за младите и улегнали дами които биха желали да изпитат тръпката от любовта и настроението което носи Парфиж (градът на изкушенията и любовта). Вторият парфюм е Yellow Diamond Intense, който бе лансиран малко по-рано от Versace и който създаден със идеята за свежест и лукс.

Освен тези двата парфюма, вниманието ни лесно може да бъде привлечено от новото дуо от Roberto Cavalli което от компанията нарекоха Just Cavalli Gold, във вариянт както за мъже така и за дами. Визията на новите два парфюма, както може да се очаква от Cavalli е прекрасна, истинско произведение на изкуството. И двата парфюма идват в красиви флакони с златни елементи. Мъжкият парфюм е насочен към къжете които предпочитат пикантно-дървесни парфюми, а дамската версия за жените обожаващи ориенталските ухания прифружени от солиден цветен оркестър.

И като финал на днешната статия за новите аромати на тази седмица ще е добре да се обърнем към Gucci, защото тази седмица те лансираха своят нов Gucci Premiere само, че този път във версия Eau de Toilette, която е по-лека и универсална от формулата на първообразът от 2012-та година. Този парфюм от Gucci беше кръстен Gucci Premiere Eau de Toilette и той се очаква да се появи не дълго след премиерата си, може би до към средата на Юли 2014-та. Композицията му е свежа, цветна с класически аромат от бели цветя.

Gucci Premiere Eau de Toilette е подходящ за всяко време, като след броени дни ще имате шансът да го пожелаете и той ще се впише във всяка картина и място което посетите. Рекламната кампания и на новият Premiere е актрисата Блейк Ливли, която можем да видим и във предходният клип на първият парфюм от линията.

Още за този парфюм може да се открие на страниците ни, от които човек може да научи доста особено за парфюмите които са нови през лятото на 2014-та година. Следващата седмица се надявам отново да има поне 5 нови парфюма за които да можем да си поговорим, а и ако има възможност да ги тестваме на живо.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!