≡ Menu

Какви дограми да използваме в дома и офиса

Ако търсите подходяща дограма за апартамента, къщата или офиса може да изберете между алуминиева или PVC дограма. И двата вида биха гарантирали добрата визия на прозорците ви, а редом с това, ще осигурят така нужната топлоизолация на помещенията ви.

PVC дограма

PVC дограма

Въведение

Алуминиевата дограма от топла серия предлага добра защита срещу поява на конденз, тъй като е оборудвана с PVC елемент, който възпира процеса. Освен това алуминия ви дава опцията за модерен дизайн на вратите, които да се отварят хоризонтално и вертикално. Този тип профили са устойчиви на всякакви атмосферни условия и противодействат срещу пожари.

Съществуват и още една разновидност на алуминиевата дограма от т.нар. студен профил, но тя се използва основно за работни сгради, в които топлоизолацията не е абсолютно задължителна. Макар леки и лесни за монтаж алуминиевите профили от студената серия нямат защита срещу конденз и са все по-малко използвани за домашни и офис нужди.

PVC дограма цена

PVC дограма цена

От другата страна на барикадата стои PVC дограма, която е особено популярна сред българските домакинства и фирми. Профилите обединени със здрав и дебел стъклопакет, ще изолират помещенията ви по прекрасен начин и вие ще усетите тяхната енергийна ефективност. Многокамерните ПВЦ предложения са правилното решение за дома и бизнеса.

В случай, че искате здрави рамки и надежден стъклопакет, купете PVC дограма още днес и ще видите как за много кратко по-малко от година инвестицията, ще бъде възвърната с по-малките сметки за ток. Това не е голяма тайна, за нито един клиент, тъй като материалът е доказано ефикасен.

Няколко думи за финал

Освен всичко останало PVC дограмата дава професионална визия на офиса, кабинета, кантората. Един прекрасен начин да постигнете впечатляващ интериор без особено усилия. Ако все пак държите на иновативен дизайн, можете да се снабдите с облицовъчно фолио за ПВЦ профили, което да имитира различни дървесни видове. А сега ви оставяме да изберете между двете оферти дограми и ви пожелаваме здраве.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!