≡ Menu

Какви аксесоари ще ни трябват за лятото?

Лятото наближава с все по-големи темпове. Температурите се покачват и това допълнително повишава градуса на настроението на хората, мислейки си все повече за идващото лято.

Лятото е сезона на почивките, отпуските, морето и времето прекарано с любимия човек. Знаем ли обаче какво точно да сложим в сака? Кои аксесоари ще са ни най-нужни за да прекараме лятната си почивка незабравимо? Ще ви дадем някои основни насоки за това какво трябва да вземете с вас.

1. Слънчеви очила. В горещите дни през лятото е немислимо да тръгнете без най-полезният летен аксесоар – очилата. Ако все още не сте си избрали модел, то разгледайте магазините за модерните очила на 2012г.

2. Бански костюм. Ако сте почитател на водните пличкосвания със сигурност ще ви е необходим нов бански костюм, който да отговаря на тялото ви. Не се притеснявайте ако имате целулит, това е нормално при почти всяка жена. Важно е банският ви костюм да е секси и да подчертава красивите ви извивки.

3. Раница или лятна чанта. Това е също важен аксесоар с който ще може да носите най-важните си вещи като лаптоп, таблет, телефон на едно място. Лично аз предпочитам раница, но вие може да си харесате някоя стилна дамска чанта.

4. Удобни обувки. Важно е да изберете с какви обувки искате да прекарате почивката си на море. Съветваме ви да подберете няколко различни вида обувки. Например джапанки когато сте на плажа и маратонки за вечерта.

5. Не забравяйте аксесоарите за бебето. Ако имате малко бебе с вас не забравяйте за неговите малки, но задължителни аксесоари. Биберон, лятна шапка, памперси – това са част от задължителните неща за него. Добре е също така да имате удобна, лека и мобилна детска количка. Ако все още не сте си купили такава, препоръчваме ви да посетите този специализиран сайт за детски колички.

Това бяха нашите 5 съвета за избор на най-важните аксесоари за лято 2012.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!