≡ Menu

Има ли полза от сайтовете за групово пазаруване?

Само този, който не е купувал стока или услуга от сайт за социално – групово пазаруване може да се чуди има ли полза от тях. Видно е и от най – недоверчивите потребители за колко кратко време груповото пазаруване се превърна в мания и за колко кратко време в интернет пространството се появиха изключително много сайтове за социално пазаруване.

големи намаления при групово пазаруване

групово пазаруване

Изводът мисля е ясен на всички – ползите и преимущества от сайтовете за социално пазаруване са за всички.
Ако не вярвате ще разгледате малко по – детайлно какви са ползите всяка една страна, която участва с този вид пазаруване.

Да започнем от търговците, които предлагат своите услуги на промоции или с изключително големи отстъпки в тези сайтове. Нормално е да се замислим, щом дават отстъпки до 90% от реалната стойност на своите услуги какво ще спечелят и защо изобщо го правят. Отговорът е съвсем елементарен – търговците в случая не печелят много, но са доволни че без да отделят пари, за да рекламират продукта или услугата си се сдобиват с клиенти. Участието в сайтове за групово пазаруване е от голяма полза особено за малки фирми или за фирми, които тепърва излизат на пазара и искат да се утвърдят по – бързо и да наложат своя бранд сред потребителите.

групово пазаруване всички оферти

всички оферти за групово пазаруване

До тук добре, но каква би могла да е ползата за собствениците на сайтове за групово пазаруване?
Те пък печелят от многобройните посещения в сайта си от една страна, а от друга от комисионните, които търговците им плащат, за да представят своите оферти на страниците на сайта им.

Остана да разгледаме какви са ползите за потребителите. Най – голяма полза и преимущество на пазаруването в група са големите отстъпки и промоции на които могат да се закупят всички предлагани от търговците оферти на страниците на сайта. А кой би се отказал да почива на море на 90% от цената на почивката?

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!