≡ Menu

Избор на калъф за телефон

Не оставяйте вашия телефон без устойчив и сигурен предпазител. Вземете си калъф за телефон. В тези случаи е добре да направите оптимална защита на вашето мобилно устройство. Ясно е, че не можете да победите гравитацията и че колкото и да се старайте да не го изпускате, то това неминуемо се случва понякога. Ако все пак сте ползвали дълго време предишния си телефон без да го изпускате, то помислете за екстрите, които съвременните калъфи за телефони предлагат. Те са снабдени с подложка за гледане на телевизия, а модерните смартфони напълно могат да заменят настолния компютър, лаптопа, таблета и телевизора. С тях може да плащате сметки директно чрез разплащателната си сметка, да пазарувате онлайн и още безброй дейности. В наши дни ние готвим по рецепти от телефона, общуваме с близките си, научаваме какви са тенденциите и какво ще бъде времето, за да се обличаме подходящо, получаваме информация за транспорта, за работното време и местонахождението на институциите, които трябва да посетим, използваме навигация, докато се придвижваме или шофираме…

Никой от вас не би искал неговия голям, плосък и безценен телефон, който е незаменим портал към външния свят и съдържа неограничена информация, която ни ориентира в заобикалящия ни свят, да изглежда стар, захабен и да има пукнатини по екрана му. Следователно неговата защита от удар, който би увредил софтуера му, както и видимо счупване, намокряне и надраскване биха били възможно най-нежеланите явления.

Софтуерът при телефоните се променя с бързи темпове. Фирмите, занимаващи се с домейн и хостинг вече преместиха фокуса на своята дейност от версиите с ретинно изображение за настолен компютър, постепенно към версия за лаптоп, таблет, нонбук, нетбук и смартфон. Те се преориентираха към екрана на мобилните устройства и вече някои сайтове предлагат повече функции за мобилна версия. Следователно в близко бъдеще можем да очакваме мобилните версии на сайтовете да имат повече предимства от тези за компютър.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!