≡ Menu

За индустриалните прахосмукачки почистването е като детска игра

Индустриалните прахосмукачки набират все по-голяма популярност в днешно време и се използват в места като молове, офиси, болници, търговски сгради и други. Почистването с тях води до много по-добри резултати от обикновените прахосмукачки, което е от решаващо значение, когато става въпрос за почистване на големи площи, които ежедневно биват подлагани на голямо замърсяване.

Всеки, който е имал възможност да тества работата на индустриалните прахосмукачки е наясно, че те са наистина професионална техника с огромен потенциал. Те са подлагани на огромни натоварвания всеки ден и това изисква от тях да показват своята издръжливост. Редовната смяна на филтрите им е силно препоръчителна, за да не се намалява техния работен капацитет, а колкото по-правилна е грижата за индустриалните прахосмукачки, толкова по-дълъг ще бъде техния живот – споделят специалистите.

индустриални прахосмукачки delfin

индустриални прахосмукачки delfin

Лесно ли се почиства с индустриални прахосмукачки? Разбира се, боравенето с тях не е по-различно от това с обикновените, но тук различията се крият в самата мощност и в местата, които могат да бъдат почистени. Голяма част от тези прахосмукачки могат да изсмукват освен прах и малки частици, но и вода, масла, по-големи отломки и дори горещ флюс и метални стружки. С тях всеки ден могат да се почистват стотици квадратни метра площ, като има серии, които са предназначени за постоянно натоварена работа – задача, с която малко машини за почистване биха се справили за по-дълъг период.

Могат ли индустриалните прахосмукачки да се използват и в домашни условия? Разбира се, с тях дори ще спестите много от времето, което се налага да използвате за обикновеното почистване на жилището ви. Само като подробност, с една такава прахосмукачка, за 1 час могат да бъдат почистени около 1800 квадратни метра силно замърсена повърхност. Тук не се използва торбичка за отпадъците, а контейнер, който е с много по-голям обем и така не се налага честото му почистване.

индустриални вакуумни системи

индустриални вакуумни системи

Предимства на индустриалните прахосмукачки
Тези машини са много гъвкави и са проектирани да улеснят операциите по почистване, от финия прах до различните видове течни разливи. Те могат да бъдат използвани дори на тенис кортовете, когато те биват наводнени от дъжд, а се налага да се проведе мач.
Индустриалните прахосмукачки разполагат с редица аксесоари, с които да се достигне дори до най-трудно достъпните места, като стелажи, зад машини и други, с което допълнително се увеличава ползата от тяхното използване.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!