≡ Menu

Защо да наемем експерт по SEO оптимизация

Ако искате сайта на фирмата ви да бъде на първо страница в Google и първите пет места на търсачката, то ще се наложи да поработите здравата върху SEO оптимизация както по самите вътрешни страници, така и спрямо изграждането на външни авторитетни връзки към уебсайта.

Собствениците на най-голямата търсеща машина изработиха специални наказателни ъпдейти за онези, които създават изкуствени линкове към сайта си от слаби и нерелевантни места в мрежата. Преди години бе достатъчно да публикуваш пет статии и десет коментара във форуми с връзка към ваша страница и тя ще се класира добре в SERP (Search Engine Result Page).

SEO одит

SEO одит

Днес обаче собствениците на сайтове трябва да положат усилия, да привлекат вниманието на обществото върху продуктите или услугите си. Това става с активност в социалните мрежи, авторски статии и споделяне. Процесът по SEO оптимизация е дълготраен, но резултата си заслужава, тъй като милиони хора ще попадат на вас при търсене на дадени ключови фрази.

Понякога обаче не е достатъчно да следвате правилата на Google, за да избягате от коравата хватка на наказани като Panda, Penguin, а скоро и Hummingbird. Ето защо ви трябват SEO експерти, за противодействие на наказанията. Такива може да намерите в редица фирми, каквато е нашата. Специалистите ни ще направят всичко възможно да се задържите за максимален период време на първите места в търсачката и да получите таргетиран трафик.

SEO

SEO

От нас може да очаквате квалифицирана помощ при изграждане на връзки (Link building), писане на статии (Copywriting), социални сигнали (Social media) и не на последно място организация на рекламни PPC кампании за конкурентни ключови думи.

Ако имате действащ уебсайт и искате да разберете защо не може да се класирате на предните позиции в Google можете да платите за SEO одит, който включва анализ на ключовите думи и конкуренцията, преглед на входящите и изходящите линкове, вътрешната и външната оптимизация и прочие. Това е от нас, ще ви бъдем признателни ако пожелаете да работим за вас. Очакваме да ни посетите на представения интернет адрес.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!