≡ Menu

Защо да изберем LED крушки е27

Светодиодните крушки замениха конвенционалните, тъй като издържат повече време, а и са далеч по-икономични. В тази статия ще говорим за LED крушки е27, които обещават на потребителите добра светлина и в същото време спестяване на електрическа енергия.

От тях се намират модели във всякакви форми, нива на защита, RGB и не на последно място разнообразен тип светлина. Прочетете какво пише на опаковката и селектирайте нивото на яркост, което е нужно за вашите полилеи и прочие осветителни тела.

Повечето марки предлагат LED крушки е27 и вие лесно ще ги намерите на пазара, стига да искате. Цените варират според вида на крушката и нейната мощност, но общо взето не надвишават 40-50 лева.

Експлоатационният срок на този вид лампи е 30 000 часа и идват при вас със съответния гаранционен документ, който в повечето случаи е с трайност цели три години. Цената, която плащате е малко по-голяма, отколкото обикновените крушки, но за сметка на това пестите ток и използвате продукта за много време напред.

Цветовете на LED крушки е27 са топло бял, неутрално бял и студено бял, като всеки един от тях има своята специфика и качества. Вие може да видите тяхното приложение във всеки един магазин или да получите повече информация относно светлините в интернет пространството.

И ако все още не сте разбрали, то имайте предвид, че това крушките с цокъл е27 са класически вид, който пасва на почти всякакви видове полилеи и лампи. Ъгълът на осветеност е стандартен, а именно 360 градуса. Работното напрежение обикновено бива 230V, а останалите параметри зависят от продукта, който ще закупите.

Има безброй причини да предпочетем светодиодното осветление пред другото, но най-важната е икономичността, която LED крушки е27 ни дават. Бавно, но сигурно вървим към момента, когато цяла България ще използва този вид осветление вкъщи и на работното място. Написахме тази статия, с единствената цел да ви помогнем при избора на крушки и дано сме успели в това наше начинание.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!