≡ Menu

Ето как рекламирах фирмата ми с помощта на флаери

Аз се казвам Йордан Димитров и съм собственик на фирма за производство на метални конструкции. Дълго време мислех как да рекламирам дейността си по изгоден за мен начин и накрая реших да напечатам флаери, които да раздавам на хората по оживените столични места. Първоначално се отнасях с резерви към възможностите на печатните материали, тъй като в сравнение с рекламата по телевизията и радиото, те са в пъти по-евтини и достъпни.

Първата стъпка бе да избера професионалисти, които да ми предложат подходящ дизайн и разпространение на флаери. Потърсих информация в интернет и попаднах на сайта за изработка на флаери, където получих точно това, което ми трябваше. Свързах се с фирмата и направих заявка за десет хиляди флаера на цена от 250 лева.

Безплатното раздаване на флаерите важеше само за околовръстния път в столицата, но аз платих и за обхващане на още няколко района. Целта ми бе да разпространя хвърчащите листовки пред големи обекти, където се събират голяма част граждани. Хубавото в случая бе, че печатницата разполагаше с добре организирани и подготвени младежи привличащи вниманието върху себе си. Те раздадоха флаерите пред големи търговски вериги и заведения, което ми помогна да стигна до хиляди получатели.

В съдържанието на флаерите поставих промоции на ключови продукти, за да мога да предизвикам интерес. Това мое действие остана възнаградено, защото само след първата седмица получих няколко доходоносни поръчки. Рекламата с флаери вървеше и с напредъка на дните продажбите се увеличаваха многократно. Това ме накара да повярвам в ефективността на печатните материали и незабавно поръчах следващите тиражи.

Дизайнът на цветните листовки напечатани на гланцова хартия бе очарователен. Перфектната комбинация между цвят и изчистен шрифт на текста стоеше по един особено красив начин, който със сигурност докосваше сърцата на потребителите. Разбира се, бях оставил пълни координати за връзка с компанията ми, които включваха телефон, GSM, електронна поща и уебсайт, където да бъдем открити.

Хвърчащите листовки се раздават сравнително бързо, като периода при мен бе малко повече от две седмици, докато свърша с първия тираж. Напечатаните флаери бяха джобен формат, който е напълно подходящ за носен в джоб, портмоне, папка, чантичка или куфарче. Удобството на рекламните листчета бе от водещо значение за мен, тъй като не искам да натрапвам големи и затормозяващи брошури.

Днес изразявам благодарността си към фирмара за флаери в София, понеже те ми помогнаха да върна добрите позиции на фирмата си и да получа обратна връзка от множество клиенти. Ако не сте изпробвали рекламата с флаери, то побързайте да го направите, за да се радвате на по-голяма популярност и авторитет сред потребителската маса.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!