≡ Menu

Ето как избрах интериорни врати за дома ми

Аз съм 31 годишен и отскоро имам собствено жилище. Поставих качествена входна врата и остана само да избера интериорни врати за вътрешните помещения. Оказа се обаче, че този избор е доста труден и на мен ми трябваше доста свободно време, за да открия точните продукти, от които имах нужда.

Дадох си ясна сметка, че именно вътрешните врати имат голямо значения за цялостния интериор на апартамента ми. Първото нещо, което гостите ми виждат е вратата на даденото помещение било то хол, кухня, спалня или детска стая. И тъй като държа на естетическата визия ми отне доста време ровене в интернет, докато намеря нещо подходящо.

Попаднах на няколко много добри оферти за интериорни врати и побързах да позвъня на фирмата. Последната ми предложи доставка и монтаж на продуктите, които се забавиха само два дни. Парите, които платих за вратите не са малко, но пък за сметка на това получих качество и дълга гаранция, което бе и главната ми цел.

Получих пълна информация относно използваните материали за изработка на вратите, а също така и за механизмите за отваряне и затваряне. Бе ми обяснено абсолютно всичко за конструкцията им и за тяхната функционалност. Преди това дори не предполагах колко много неща има една врата но ето, че се сблъсках и с тези неща.

Преди да открия фирмата, от която купих вратите се чувствах доста объркан относно какво точно да купя за дома ми. На пазара има огромен избор на вътрешни врати различаващи се по дизайн, конструкция, размери и начини на отключване и заключване. В така наречените строителни хипермаркети намирах едни и същи модели, а в специализираните магазини богати продуктови каталози.

В края на краищата успях да се насоча към една определена фирма и да приключа с притесненията си. На първо време посетих сайта й, а после и офиса, в който имаше шоурум с модели. Не се колебах дълго време и поръчах три броя врати за всекидневната, кухнята и спалното помещение.

Вратите са изработени от дърво в много приятни дървесни тонове и малки прозорчета по средата. Монтажът не трая дълго време и екипът бе изключително интелигентен и отзивчив. Препоръчвам горещо тази фирма, защото те са истински специалисти и ще задоволят желанията ви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!