≡ Menu

Доставка на цветя

Доставката на цветя дарява радост на вашите близки. Повече от десетилетие магазина ни изпълнява поръчки на цветя. Когато искате да изненадате вашите близки за рожден ден или годишнина ние сме насреща. Ще накараме близки до сърцето ви хора да се почувстват специални като направим доставка на цветя вместо вас.

Нека се разходим из сайта.

Започваме с букети или кошници с рози.

Букетът с червени рози е класика!

Ако искате да зашеметите любимата жена можете да поръчате букет от 101 червени рози. Тези дългостеблени холандски рози ще радват дълго време любимата ви и ще и напомнят за силата на чувствата ви… А ако искате да бъдете наистина запомнени – една Касандра (кошница със 101 червени рози), ще свърши работа… Такава класа и стил не могат да не бъдат оценени.

Ако искате да избягате от стереотипа – тогава променете цвета на розите. Вместо червени, изберете цветни спрей рози.

Букетите, изработени от спрей роза са подходящи да изразите уважение или респект. Такъв букет можете да поднесете за всеки повод. Той не ви ангажира с чувства, но същевременно е достатъчно представителен, за да ви постави в най-добрата светлина.

Добавете плюшена играчка или бонбони към розите. Така ще подсилите тяхното въздействие. А ако добавите огърлица от перли – нещата съвсем ще се променят… Е, ако поднасяте рози на мъж, перлите няма да са подходящи… Но можете да ги замените с подарък.

Що се отнася да това какъв цвят рози да подберете, мога да ви посъветвам да бъдете внимателни. Ако целите да демонстрирате приятелство, тогава изберете жълти рози. Ако искате да наблегнете на чистота и невинност, белите рози са удачен избор. А розовите рози символизират щастие, удоволствие. Но червената роза означава само едно – някой ви обича и то силно!

Накрая, можете да комбинирате розите с бутилка хубаво вино – класически подарък за мъж или бизнес партньор.

Можете да поръчате и торта към розите, или да поискате от нас да направим доставка на цветя в специална кутия – разнообразието в сайта е наистина голямо.

Ние изпълняваме и специални желания на клиента. Така направихме комбинация между роза и ямайски ром – желан подарък за нейния любим.

А ако искате да изпратим цветята извън София, ние ще ги изпратим потопени във ваза с вода, за да пристигнат свежи при получателя.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!