≡ Menu

Дом в цвят бордо

Представете си спалня с цвят бордо. Бордото е луксозен, романтичен и мистериозен цвят. Още в миналото е бил използван в аристократизма, а днес класически и скъпи мебели, материи, интериорни идеи се преливат в нюансите му. Ако искате да добавите цвят бордо и във вашия дом, то научете как да го съчетавате:

В сайта ни може да поръчате фирма за почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци;

В желанието си да се опитате цвят бордо в интериора на новите спалните е съвсем естествено да потърсите различни решения. Цвят бордо представлява любов и страст. Ако реализирате тази сянка, дизайнът може да придобие строг и твърде консервативен изглед. Опитайте следните комбинации: Розово + Бяло + череша. В този случай, спалнята ще има нотка на невинност, женственост, доверие и чувство за достойнство;

Цвят на керамика и бежово + бордо. Тази комбинация създава на стаята за спане нежност, уют, топлина и постоянство;

Злато + Бургундия – това е може би най-луксозното решение, за да получите спалня в стил бароко, а именно, театрални, буйни и невероятно шик елементи. Заслужава да се отбележи, че изборът на злато е по-добре съчетаван с елементите на този цвят, отколкото създава комбинацията му със цвят зехтин;

Бледо розово и вино говори за лека студенина и буквално пенливо бордо, разреждано с мек розов нюанс. Това е точно, което е необходимо за интериора с вътрешна светлина. Така той ще излъчва лъчиста енергия.

Бордо в дизайна на кухня – тук въпросът е как най-изгодна ще изглежда вътрешността на кухнята с преобладаващо бордо. Дали от него ще зависи оттенъкът, който може да бъде розов, кафяв, лилав или друг. Цвят бордо е в състояние не само да потискат апетита, но и да накара да се почувства дискомфорт. В съчетанията му за интериора на кухнята се препоръчва: Ванилия + зелено + Бордо и кафяво; Тонът на гъби и домати; Мляко + тъмно бордо; Бял мрамор + бордо; Бяла ружа и матова бордо; Жълти акценти и бордо за фон. Като цяло, изберете желания тапет или други покрития с богат и сложен цвят. Важно е да се разбере каква комбинация на Бордо работи във вашия случай. Ако се нуждаете от съвети и помощ от професионални дизайнери винаги може да потърсите и онлайн.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!