≡ Menu

Джъстин Бийбър атакуван в Дубай

Джъстин Бийбър атакуванДжъстин Бийбър бе атакуван от непознат мъж при участие в Дубай, по сведения на BBC. Докато младият певец свирил на пиано бил изненадан в гръб, както се вижда и от разпространеното в мрежата видео. С няколко движения звездата успяла да се освободи от хватката и само своевременната намеса на охраната предотвратила по-сериозни последици.

При атаката нападателят разместил и пианото на изпълнителя. Въпреки случката Бийбър се върнал и продължил да забавлява многобройната публика на концерта. Мотивите за инцидента се изясняват от полицейските власти, но по всяка вероятност причината е завист или обикновена антипатия. Малко отклонение – може чуете най-готините парчета на Джъстин докато слушате радио Енерджи онлайн и се забавлявате с вечните хитове.

В социалната мрежа Туитър любимецът на тийнейджърките написа „Нищо не е в състояние да спре шоуто в Дубай. Остават още две”. С което си спечели още повече симпатизантки от тази част на света. Както знаете талантливият младок е на турне стартирало още миналия септември и включва близо сто дати.

Неприятният момент не влоши настроението на Джъстин, а го провокира да продължи с изявите си по целия свят. Вероятно сега той ще бъде още по ”агресивен” в положителния смисъл, за да докаже, че заслужава място на голямата сцена. Турнето „Belive” навлиза във финална фаза и със сигурност ни очакват още интересни и любопитни мигове. А вие продължавайте да слушате онлайн радио и очаквайте още интересни новини.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!