≡ Menu

Да изберем леки и летни бебешки колички Chicco

В продължение на 50 години, италианската марка Chicco произвежда качествени бебешки продукти, които родителите от целия свят харесват. При Chicco ще намерите всичко необходимо – от летни колички до комбинирани колички с кош за кола и още много други.

Летните, лесно преносими бебешки колички с чадърче са предпочитани в повечето семейства. Независимо къде отивате, можете лесно да сгънете и да сложите количката в багажника. Не всички колички са еднакви, за това качеството е това, което прави разликата.

Бебешка количка Chicco Liteway

Chicco Liteway е количка, която е среден клас според своите характеристики: не твърде изчистена, но и не и прекалено екстравагантна. За цена около 350 лв., не можем да я наречем „евтина“ количка, но едно е сигурно – ще ни е верен помощник през първите години от израстването на бебето. Любимо свойство на детската количка е кошницата за багаж, поставена в долната й част, която се превръща в раница. Не мислите ли, че е страхотна идея? Тежи само 7 кг. и на рамата може да поставите дори столче за кола Chicco Keyfit, което е доста необичайно за лятна количка. Ето какво казва клиентка на Chicco за тази количка:

„Бебешката количка е много маневрена и лесна за управление дори с една ръка, а затварянето й е сравнително бързо. Пътувах със самолет с нея и използването на летището беше много лесно. Накланящата се седалка (6 позиции) позволи на сина ми да седи и да разглежда наоколо, а когато я пуснах до пълно легнало положение, успя и да поспи.“

Chicco: Икономични летни колички

Ако търсите нещо не толкова скъпо, но със същото доказано качество, Chicco има предложение за вас. Лятната количка Chicco Snappy е само 155 лв. и има всички необходими свойства, включително 5 точков предпазен колан. В нея най-много ни допада дизайнът и комфортът, който осигурява, а най-доброто от всичко е, че тежи само 5.7 кг. Ето и мнение на едно младо семейство, предпочело тази лятна количка:

„Спряхме се на тази бебешка количка, пред нейните по-евтини конкуренти, защото изглежда надеждна и добре изработена.“ 

По принцип, продуктите на Chicco обхващат цялата гама стоки за бебето – от столчета за хранене и столчета за кола, та чак до кенгуру и бебешки шезлонги. Марката предлага сладки и модерни стоки, за да ви помогне да отгледате своето дете малко по-лесно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!