≡ Menu

Дамски парфюми които да очакваме през годината

Хмм… Мислих си да започна директно с дамските парфюми и тяхното представяне, но първо ще се спра на текущите тенденции, защото според мен е важно първо да разберем какви са те, а след това да представя и моето виждане за това защо съм подбрала именно тези дамски парфюми за тази статия!

Парфюми, Тенденции и Есен/Зима

До колко е промениха тенденциите през изминалата година?
Не драстично но осезаемо, бих казала. През последните 10-тина месеца тенденциите продължиха да се насочват към изтока и Ориента, докато през миналата година зимата бе предимно консервативна, тази година се очаква да има леко разчупване на ледовете.

Сигурно сте чували поговорката “По пролетта се гадае за зимата!” ами тази година тя важи с пълна сила. Пролетта започна лека революция при част от парфюмите в която се забелязваха доста пикантни и ориенталски нотки. Топлото източно течение се пренесе до лятото и сега предстои истинското “разцъфване” на това красиво цвете което наричаме парфюм!

Какво да очакваме през следващите месеци?

Можем да очакваме доста топли, но леко пикантни и наистина различни парфюми. По всичко личи че ще има и доста класици които ще останат на сцената за дълго време, както и експериментални лимитирани и луксозни линии с дамски парфюми. Естествено ще има и доста различни парфюми но днес няма да се занимаваме с тези частни случаи.

Кои дамски парфюми да очакваме за края на годината?

Нека започнем с един парфюм който се очаква да е ключов за колекцията на Burberry, който от модната къща обявиха като техният коз на модната сцена с който искат да изстрелят парфюмният бранд нагоре до марки като Chanel и Guerlain, имащи изключителни и запомнящи се парфюми като N5 и Shalimar. Името на този парфюм е My Burberry и повече за него ще откриете в сайта.

Продължаваме с тенденциозните предложения и поглеждаме към Valentino които обавиха лансирането на своят нов Valentina Rosa Assoluto. Продължението на Valentino Valentina, специално за тази зима.

Сигурно сте чували за Armani Code и дори сте го опитвали или имали? След няколко дни ще бъде лансирана и облагородената му версия наречена Ultimate Femme, целеща се във върха. Можем да очакваме много от парфюма, но това ще е сигурно след като го видим.

Един позабравен и изчерпан парфюм също ще види бял свят отново във обновената си версия ползващ същият флакон в който е лансиран преди повече от 70 години, това Guerlain Coque d’Or, който ще бъде лансиран в лимитирана серия от няколко бройки. Вижте всички дамски парфюми които предлагаме.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!